SS kullananlar!!! Scooterlara dikkat!!!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
düşünsene böyle bişeyin otobanda giderken yanından geçtiğini

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kıvrak ama yüksek hızda değil,aks mesafesi kısa olduğundan bu hızlarda rahat dönüyor.

bildiğim kadarıyla o yarışlarda motorlar kendi segmentlerindekilerle yarışıyor..yani videodaki ss ler kendi aralarında scooterlar kendi aralarında..

Virajlarda geçmesi normal. Motor küçük, aks mesafesi kısa, gücü de ani patlamalar yapmadığı için abanabiliyor. Dağ yolunda ( asfalt) Hayabusala ve R1 i dinden imandan çıkartan 125 cc lik Süper Moto lu arkadaş biliyorum. :) Vidyosunu bulabilirsem yüklerim yerlere yatarsınız. :)

Çocuğu döveceklerdi benzincide mola verdiğimizde. :) Hadi scooter ı belki yakalarsın da sakın ha Specialden çevirme SM lere virajlı yollarda bulaşmayın. Harbi bir bidon benzine kurban gider sonra motorunuz. :)

Virajlarda geçmesi normal. Motor küçük, aks mesafesi kısa, gücü de ani patlamalar yapmadığı için abanabiliyor. Dağ yolunda ( asfalt) Hayabusala ve R1 i dinden imandan çıkartan 125 cc lik Süper Moto lu arkadaş biliyorum. :) Vidyosunu bulabilirsem yüklerim yerlere yatarsınız. :)

Çocuğu döveceklerdi benzincide mola verdiğimizde. :) Hadi scooter ı belki yakalarsın da sakın ha Specialden çevirme SM lere virajlı yollarda bulaşmayın. Harbi bir bidon benzine kurban gider sonra motorunuz. :)

Bu durumu bir kaç defa toplu gezilerimizde yasadım. Duzde gaz acan 600rr lar bmw ler bol virajlı yayla yollarında geride kalmışlardı..

aks mesafesinin avantajı tartısılmaz,fakat gectıgı motorların vıraja gırmesıne bakın haylı yavas gırıyorlar yatırmadılarda motoru,ondekı yesıl motorun surucusunu suratlı kullanıyor o yuzden scooter yetısemedı :) gerci bir kosede onuda gecer :mrgreen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar