SS kaskoları ne alemde??

Yaza doğru SS düşünüyorum arkadaşlar.

Fakat kapalı otopark ya da bahçe olmadığı için mecbur kasko yaptırırım diye düşünüyorum.

Fiyatlar ne alemde acaba??

Özellikle 600 cc ve üstü olanlar.

Çok mu uçuk acaba:pl:

Teşekkürler.

Yaza doğru SS düşünüyorum arkadaşlar.

Fakat kapalı otopark ya da bahçe olmadığı için mecbur kasko yaptırırım diye düşünüyorum.

Fiyatlar ne alemde acaba??

Özellikle 600 cc ve üstü olanlar.

Çok mu uçuk acaba:pl:

Teşekkürler.

kaskoya vereceniz parayla motora garaj yaparsınız

2013 cbf1000 için 1400 küsür lira. 5 yıllık hasarsızlığım var.

zamanında fıyat almıstım 4000tl demıslerdı :queen: hanı degermı degmezmı bılmem ama uzun yıllar aynı motoru kullanıcaksan 5 yılda yaptırdıgın kasko parası bır motosıklet parasına tekabul eder bunu ıyı bılıyorum.

Hasarsızlık yeni araca aktarılıyor mu??

Evet. Belli bir süresi var. Geçirmezsen aktarabiliyorsun. Motorumu sattıktan sonra eski kaskomu dondurdum. 2 ay sonra yenisini aldım, prim farkını ödedim yenisine aktardılar. 2 aylık süreyi de kasko vadesine eklediler. Araç sahibi değişmediği sürece aktarabilirsin.

Kasko işi çok tuzluymuş.

Ufak balkon var.En iyisi ben balkona sağlam bir makara sistemi kurayım.

Girişten balkona çekerim.

Daha ucuz olur.

zamanında fıyat almıstım 4000tl demıslerdı :queen: hanı degermı degmezmı bılmem ama uzun yıllar aynı motoru kullanıcaksan 5 yılda yaptırdıgın kasko parası bır motosıklet parasına tekabul eder bunu ıyı bılıyorum.

Çalınma riski var, kaza riski var ( ki yedek parça fiyatları inanılmaz )ve de videodaki gibi vandallar var. Sokaklar suriye plakalı araba dolu. Hiçbirinin sigortası yok. Bir tanesi çarpsa trafik sigortasından hasarını tahsil etmenin hiçbir yolu yok, sadece kasko ödeme yapar. Kaskosuz pahalı motora binilmez.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar