ss bot ve eldiven önerileriniz?

honda 600 rr tamam...mont tamam...kask tamam....

eldiven ve bot konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum...cerrah olmam nedeniyle sağlam bir eldivene ihtiyacım olacak...kasktan daha önemli benim için :p

nette bayağı bir dolaştım...alpinestars tcx vs kafam çorba gibi oldu...deneyimleriniz benim için en kıymetli olandır :cat:

paylaşımlarınız için şimdiden teşekkür ederim::cheeeeer

Elleriniz sizin için önemli ise Knox marka eldiveni tavsiye ederim.

http://www.motomaxonlineshop.com/main/knox_handroid_eldiven-1138-0-81.html

Oldukça konforlu ve güven verici.

http://www.sportsbikeshop.co.uk/motorcycle_parts/content_prod/51541 bunu favori linklerime yüklemiştim zaten ;) ama çok fantastik geldi :S yazlık boyunsuz olmasını istemiyorum...boyunlu olsun terletsin sorun değil...yeterki korusun... ama gaz kontrolü zor olur ve çok fazla terletir gibi bir havası var bu modelin sanki...

Botta Sidi Corsa Vertigo Air,
Eldivende ise Dainese Guanto Red Gate öneririm.
Sidi den kesinlikle çok memnunum.

Botta Sidi Corsa Vertigo Air,
Eldivende ise Dainese Guanto Red Gate öneririm.
Sidi den kesinlikle çok memnunum.

sidi bot satan bir site varmı tr de?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:11 ----------

micheal jackson un botlarına benziyor ama tuttum bunu ;)

nette olumsuz bir yorum yok... tşk paylaşım için :cat:

konuyla alakalı Degil Ama Ne Gibi Ameliyatlara Giriyorsunuz bu Konuda Cok merak'ım var Umarım Bu Sene Tıp Fakültesini Kazanmayi planlıyorum

ben bot olarak askeri deri bot kullanıyorum. piyasadaki motor botlarının cogundan daha saglam olduguna eminim :bounce:

konuyla alakalı Degil Ama Ne Gibi Ameliyatlara Giriyorsunuz bu Konuda Cok merak'ım var Umarım Bu Sene Tıp Fakültesini Kazanmayi planlıyorum

plastik ve estetik cerrrahi ;)

umarım gönlünden geçen yeri kazanırsın :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:26 ----------

ben bot olarak askeri deri bot kullanıyorum. piyasadaki motor botlarının cogundan daha saglam olduguna eminim :bounce:

:mrgreen: daha profesyonel birşey arıyorum :)

plastik ve estetik cerrrahi ;)

umarım gönlünden geçen yeri kazanırsın :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:26 ----------

:mrgreen: daha profesyonel birşey arıyorum :)

sen racing cisin cicilibicili şeyler lazım sana :p ben endurocuyum sağlamlık yeterli benim için :queen:

abi o ne oyle lastik yagmur cizmeleri gibi :queen:

1 yıl asker botu da giydim konuşturtma beni şimdi :p

bi giy görecen sen rahatlığını ;)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:58 ----------

http://www.feyizoglu.com/TCX-SS-Performance-Bot_44104.html#1

eldiven konusunda evde 3 çift oldu hiçbirinden memmun değilim :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:54 ----------

bu arada dizlik de unutma ufo sağlam ve depoyu çizmez asla mafsallı olanı dizliksiz binmeni tavsiye etmem hem ruzgar hem güvenlik açısından

bot bu olacak gibi:

http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf...idi-Cobra-Air/SubProducts/Sidi-Cobra-Air-0001

eldiven de muhtemelen knox handroid ;)

sonra sırada dizlik ve belki pantolon var :SSS bu ne ya :cyclopsan motoru almak bundan daha kolay oldu :pr:

250 ccden başlıycam falan diye yazmıştınız ama sabremediniz galba :D hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsınız inş:D

250 ccden başlıycam falan diye yazmıştınız ama sabremediniz galba :D hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsınız inş:D

bir delilik yaptım :p

aldığım yer düşük model bir vitesli moto tahsis edecek :) 1-2 ay onu kullancam sonrası allah kerim :) 1-2 ay bile sabredemem diye düşünüyorum :p allah bana akıl fikir versin inş :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:14 ----------

güvenliğime neden bu kadar önem veriyorum sanıyorsun :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar