SRK450 RA Alınır mı

Motosikleti
Forza 250
Kolay Gelsin, Herkese iyi forumlar.

Cappicuno 50cc ile aranıza katıldığım zamanların üstünden çok geçti ve önce PCX sonra da Forza 250'ye geçtim. Ama her gencin içinde bildiğiniz gibi o ¨Racing Motor¨ sevdası vardır. Ayrıca zamanında burun kıvırdığım abilerim ¨bu işin sonu yok 1000e kadar yolun var¨ dediklerinde dinlememiştim ama şuan 350-400cc'ye kafayı takmış durumdayım. Şuana kadar vitesli oldukları için sevmediğim (vitesli kullanırken çok geriliyorum o yüzden kullanamıyorum desek daha doğru olur) Racing motorlara şöyle bir bakayım derken; SRK450 RA diye bir motor gördüm.

Öncelikle Çinliler konusunda biraz soğuğum ama hem şekli şemali tatlış hemde otomatik vites, bende bi tecrübelerinize danışayım dedim. Bu motor alınır mı ? Ayrıca güncel olarak Forza 250 (Japon) de olduğumdan dolayı etrafımdaki insanlar, attan inip eşeğe binersin falan diyolar ama, herhalde satmasa yada belli bir standardın üstünde olmasa satılmazlar diye düşünüyorum.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim, seviliyorsunuz.

Kolay Gelsin, Herkese iyi forumlar.

Cappicuno 50cc ile aranıza katıldığım zamanların üstünden çok geçti ve önce PCX sonra da Forza 250'ye geçtim. Ama her gencin içinde bildiğiniz gibi o ¨Racing Motor¨ sevdası vardır. Ayrıca zamanında burun kıvırdığım abilerim ¨bu işin sonu yok 1000e kadar yolun var¨ dediklerinde dinlememiştim ama şuan 350-400cc'ye kafayı takmış durumdayım. Şuana kadar vitesli oldukları için sevmediğim (vitesli kullanırken çok geriliyorum o yüzden kullanamıyorum desek daha doğru olur) Racing motorlara şöyle bir bakayım derken; SRK450 RA diye bir motor gördüm.

Öncelikle Çinliler konusunda biraz soğuğum ama hem şekli şemali tatlış hemde otomatik vites, bende bi tecrübelerinize danışayım dedim. Bu motor alınır mı ? Ayrıca güncel olarak Forza 250 (Japon) de olduğumdan dolayı etrafımdaki insanlar, attan inip eşeğe binersin falan diyolar ama, herhalde satmasa yada belli bir standardın üstünde olmasa satılmazlar diye düşünüyorum.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim, seviliyorsunuz.
Çinden uzak dur. Arkadaşların gerekeni söylemiş attan inip eşeğe binme konusunda.Aynı kaliteyi bulamayacaksın ve motoruna ısınamayacaksın.Oldu da bakım harici servise gitmen gerekirse de vay haline.
Çinli almamaya çalışın.RKS den ise koşarak uzaklaşın başınıza dert almayın.

Son düzenleme:
Motosikleti
Husqvarna Svartpilen 250
Bana kalırsa Honda CL250'nin E-Clutch versiyonu ile manuel vites kullanımına kendini yavaş yavaş alıştırabilirsin. İyice alıştıktan sonra Çinli hariç istediğin bir racing modele kendini kolaylıkla adapte edebilirsin.

Reis iyi hoş diyosun da... Vitesli kullanamıyorum :/
vitesli kullanamıyor olabilirsin ama yine de külüstür bir japon al dünya para verip de forum mutlu olsun kardeşim. yoksa anlatamazsın burada bir insanın otomatik vitesli motor isteyebileceğini.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu arada QJ motor'un otomatik vites seçeneği sunduğunu sayenizde öğrendim. şu model gelse keşke türkiye'ye.

Son düzenleme:
Motosikleti
D400
vitesli kullanamıyor olabilirsin ama yine de külüstür bir japon al dünya para verip de forum mutlu olsun kardeşim. yoksa anlatamazsın burada bir insanın otomatik vitesli motor isteyebileceğini.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu arada QJ motor'un otomatik vites seçeneği sunduğunu sayenizde öğrendim. şu model gelse keşke türkiye'ye.

evet külüstür japonlar hiç sorun cıkarmıyor.

Kusura bakma bitmedi bi japon fanboylugunuz :D

RKS 'den sonraki bu bütçeye seçenek 300 binliralık japon çöpü olmamalı. Arada Royal / Bajaj gibi markalar var.

evet külüstür japonlar hiç sorun cıkarmıyor.

Kusura bakma bitmedi bi japon fanboylugunuz :D

RKS 'den sonraki bu bütçeye seçenek 300 binliralık japon çöpü olmamalı. Arada Royal / Bajaj gibi markalar var.
adam otomatik motor istiyorum diyor sen manuel öğren bajaj al diyorsun. bir mantığı yok. öğrenmişsiniz bi max çinli benelli başka bir şey söylediğiniz yok.

• Beğen
Tepkiler: ess
Motosikleti
HONDA FORZA 2025
her işte kullanıcı yorumu önemli rol alır birden çok kişi bir şey diyorsa doğruluk payı vardır hocam atışıp takışmaya gerek yok. Allayıp pulladıklarında iyi olmuyor, görüntüde bir yere kadar oluyor. Etrafımda çok motorcu var diye heves ettim borç harç japon aldım 10 arkadaşız birtek bende japon var ve on arkadaş hiç bir araya gelemedik mutlaka birinden biri serviste yada sanayide oluyor.
Ayrıca rks bayisi olan kuzenim var o bile boşver abi japon iyidir diyorsa ki 12 senedir rks bayisi bence artık tecrübe etmiştir doğru söylüyordur.Karşı durmanın kalp kırmanın bir anlamı yok.

Motosikleti
D400
adam otomatik motor istiyorum diyor sen manuel öğren bajaj al diyorsun. bir mantığı yok. öğrenmişsiniz bi max çinli benelli başka bir şey söylediğiniz yok.

manuel öğren demek 300 bin bütçeyle adama "japon külüstürü al" demekten daha iyi bir tavsiye.

Motosikleti
Forza 250
manuel öğren demek 300 bin bütçeyle adama "japon külüstürü al" demekten daha iyi bir tavsiye.
Reisim iyi diyorsun da, benim bunun için sanırım tekrar ehliyet almam gerekiyor çünkü vitese değiştirirken sürekli ayağıma baktığım için sıkıntı olduğundan ehliyet alırken de otomatik aldım. Hani iki uçlu değnek derler ya öyle biraz benimkisi.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Reisim iyi diyorsun da, benim bunun için sanırım tekrar ehliyet almam gerekiyor çünkü vitese değiştirirken sürekli ayağıma baktığım için sıkıntı olduğundan ehliyet alırken de otomatik aldım. Hani iki uçlu değnek derler ya öyle biraz benimkisi.
Doğru düzgün bir eğitmen elinde bir günde kaparsınız mevzuyu.
Motorun zevki vitesli ile çıkıyor asıl.
Yıllarca xmax kullandım , scooter candır diyordum ama sadece şehir içinde işe güce giderken ulaşım amaçlı canmış scooter, keyif gezileri daha başka, onlarda vitesli can oluyor.

Motosikleti
D400

o zaman konu cok farklı hocam, ben sizin seçiminiz olarak yorumlamıştım.

Ehliyetin yetiyor ise NC750 DCT serisine bakabilirsin, max 10 yaşında 50/60 bin km'de aletler var o fiyata. (ehliyet dct'i karşılıyor mu bilemedim)

başka fikrim yok :D

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
bu motosikleti Qjmotor üretiyor ve bu firma da benelli yi satın alan firma. zaten bu bloklar da o satın almadan sonra geliştirildi.
bir bakılabilir uygun fiyatı ve iyi donanımı sebebiyle
ama bu yoğurdu üfleyerek yemekte fayda var

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
İşe başka bir açıdan yaklaşayım. Hadi çinli minli tamam eyvallah. RKS'nin bu motorunun yeteri kadar yedek parçası var mı? İcabında japon için bile parça bekliyor insanlar. Arıza yapmadı diyelim, oldu ya park halinde sığırın teki geldi düşürdü motoru, ya da araba vurdu park halindeyken bi kaç parçası kırıldı döküldü. Güvenebilir misin parça bulacağına? Peki arıza yapsa ne olacak?

RKS genelde 50-125cc motosiklet satan bir firma, bu motor sattıkları modeller arasında %1'i bile oluşturmuyordur. Haliyle parçalarını ölü stok olarak tutmamak için çok az, hatta belki sadece sipariş üstüne bile getirebilirler. Aylarca yatabilir.

Alınmaz bütçe az değil 300 bin TL. bu fiyata çok çok daha kaliteli motosiklet bulabilirsin. en son tercihin bile bu fiyatta çin olmamalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar