Srk250s başlangıç için tercih edilir mi?

Motosikleti
D400
Alınmaz.
Servis / Garanti / Yedek Parça sıkıntı.
Garip garip problemler yaratıyor rks.

Nakit var mı elinde yoksa 150 direk kart limiti mi?

Motosikleti
Bajaj Pulsar NS 400 Z
Arkadaşımız bir başka konusunda tavsiyelerimizi beğenmemiş gibi görünüyor. Kim cevap verse çinliye bulaşmayın tarzında şeyler söylüyor. Bir kişi bile al dese gidip hemen alacak.

RKS QJ SRK250 RR bir başka versiyonu hakkında usta bilgileri mevcut. Sözünü sakınmayan birisi. İzlemenizi öneririm.
Hatta İstanbul'dasınız ustanın yanına gidip tanışın. Almayı düşündüğünüz motosikletler hakkında sorular sorun.
Size samimiyetle cevap vereceğini düşünüyorum.

Arkadaşımız bir başka konusunda tavsiyelerimizi beğenmemiş gibi görünüyor. Kim cevap verse çinliye bulaşmayın tarzında şeyler söylüyor. Bir kişi bile al dese gidip hemen alacak.

RKS QJ SRK250 RR bir başka versiyonu hakkında usta bilgileri mevcut. Sözünü sakınmayan birisi. İzlemenizi öneririm.
Hatta İstanbul'dasınız ustanın yanına gidip tanışın. Almayı düşündüğünüz motosikletler hakkında sorular sorun.
Size samimiyetle cevap vereceğini düşünüyorum.
Hoca önerin olan motorlar bütçenin 30k üstü n250 ve diğerleri napayim bütçe belli

Motosikleti
Bajaj Pulsar NS 400 Z
Hoca önerin olan motorlar bütçenin 30k üstü n250 ve diğerleri napayim bütçe belli
Geçen yıl ben de tıpkı senin gibi ikilemdeydim.Bizler de benzer aşamalardan geçtik. Tavsiyelerimin hiç birisi zararına değil. Senin zarar etmeni istemiyorum. Başka bir amacım yok. Şu aşamada motosiklet almamanız daha hayırlı görünüyor.

Hakkında hayırlısı olsun, umarım yakın zamanda bütçe olarak elin güçlenir.
Seni de aramızda sıkıntı çıkarmayan bir motosiklet ile görmek isteriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar