Srk125r için ayarlı kırmızı manet

Arkadaşlar srk125r için ayarlı kırmızı sport manet aradım bulamadım uyumlu olan yok galiba çözüm önerisi olan var mı

Motosikleti
Ns200 15"
Orijinal manetten şaşmamanız daha doğru olacaktır, satılan dandik manetler fren açısından ciddi problemler oluşturabiliyor.

Motosikleti
Ns200 15"
Hocam kırmızı spor manet daha güzel gözükürmdiye düşünmüştüm ama değiştirirsem ne olur ki
Uyumlu olmazsa ve durmadan frene basmaya sebep verebilir, balatalarınız iyi bir marka değilse ısındığında yeteri kadar frenleme performansı göstermeyecek ve ihtiyaç anında iyi bir fren elinizin altında olmayacaktır.

Absürt gelebilir ama fren maneti orijinalinden daha kısaysa baskı vereceğiniz kuvvet daha fazla olacağından ötürü konforsuz hale gelebilir.

Uyumlu olmazsa ve durmadan frene basmaya sebep verebilir, balatalarınız iyi bir marka değilse ısındığında yeteri kadar frenleme performansı göstermeyecek ve ihtiyaç anında iyi bir fren elinizin altında olmayacaktır.

Absürt gelebilir ama fren maneti orijinalinden daha kısaysa baskı vereceğiniz kuvvet daha fazla olacağından ötürü konforsuz hale gelebilir.
Yinede bi araştırıp bakmak isterim hocam teşekkürler tavsiye için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar