- Katılım
- 27 Ağu 2009
- Mesajlar
- 78
Toprakozz saolasın hatırlayamamıştım Hacıydı bütün komple herşeyi baştan yapıyorlar. Bi bakmanızı tavsiye ederim.
motocenterda alt katta üzerinde oynan bir makina var.üzerinde oynmadan kastım,şasisi bile sıfırdan yapılıyor.
makinada gri T GİDON :cherry:
gelen lastikte yanlış hatırlamıyorsam 240 lıktı
yalnız motocenter customları yapan hacı'dır.senin onla görüşmen lazım.mutlaka yardımcı olur.
abidinpaşadaki motocenter
Saolun beyler bi gidip konuşayım şu adamlarla bakalım neler diyeceklerBu arada hiç düşünmediğim bir durum ortaya çıktı sadece arka lastiği tutan yeri genişletmek yetmeyecekmiş gibi görünüyor
r: neyse bi gidip konuşmak lazım..
Ordaki spor salununa gidiyorumda motruda önüne koyuyorumkeşke insaydin aşağı da bi merhaba deseydik
![]()
şu havalar bi adam gibi olsun bi gezi yapalım beyler...
Toprakozz ben Abidinpaşa'da oturuyorum ama hiç görmedim Motocenter nerde Abidinpaşa'da tarif edebilir misin..
önceki motorumda arkaya 210 luk atacaktım güya :queen: üzerinde çok kafa patlatmıştımr: bu iş sadece şase genişletmekle bitmiyor ,ön dişliyide aynı oranda dışarı çaıkarmak lazım hemde mm lik olarak yoksa teker çap oluyor,gerisini sen düşün.yaptığım araştırmalar sonucu hazır dişli bulmak çok zor ama en sağlamı tornacıda kendin yaptırman.
ok bunuda yaptırdın bitmediki bu seferde sol alt muhafazayı dışarı çıkarman lazım, tamam buda yapılabilir.ama bu seferde önden bakınca motorsikletin motoru sola bombeli duracak.vs vs vs vs uzun ve zahmetli bir iş.
bütün bunların hesabını kitabını yaptıkdan sonra neden ben spyder aldım sanıyorsun:rendeer: şu an 160 a fit oldum.
pinkuvarsın motoru ilk almaya gittiğimizde yaptığın ilk şey arkaya incelemek oldu.spyderlara 170 atabilirsin ama 180 ni yemezale:
burda bir arkadaşım 250 lilik jinluna 190 lastik attı ama kendisi sıfırdan şasi kaynattı.hatta youtube videosuda var.
uzun ve zahmetli işler ama belki sen bişeyler yaparsan bizde arkandan geliriz :mrgreen:
askerlik şubesine giderken dik bir yokuş var,yokuşun sol tarafında.yanındada asya motor bayii var
öncesinde şu regalin son halini görelim.benim en son gördüğüm yeni şase yapılmıştı
Her ne kadar spyder'cı değilsemde felaket habercisi gibi bir hartırlama yapayım.
Eylemlerim devam edecek. ve bir gün bütün spyder'cılar yan çanta sahibi olacak
Allah nazardan saklasın, tekerinize taş değdirmesin kardeşlerim...Maaşallah, hairka görünüyorlar...
güzel dileklerin için teşekkürler kardeşim,inşallah en iyileri senin olur ama sendede ses yok :silent:,Allah nazardan saklasın, tekerinize taş değdirmesin kardeşlerim...Maaşallah, hairka görünüyorlar...
eveeeet sonunda arka teker + zincirden kayışlı sisteme geçiş için fiyat araştırmam son buldu ve sonuç içler acısı çünkü hacının çıkardığı fiyat 6000TL oldu.r: tekeri 10 cm genişleticem diye 6000TL para harcamak çok gereksiz bir harcama olacak :salut: ayrıca en az 2.5 ay motorun yatması lazım dedi; o yüzden bu iş burada son bulur. Yaptırmayı düşünen varsa iice araştırsın derim.
![]()
Allah nazardan saklasın, tekerinize taş değdirmesin kardeşlerim...Maaşallah, hairka görünüyorlar...
eveeeet sonunda arka teker + zincirden kayışlı sisteme geçiş için fiyat araştırmam son buldu ve sonuç içler acısı çünkü hacının çıkardığı fiyat 6000TL oldu.r: tekeri 10 cm genişleticem diye 6000TL para harcamak çok gereksiz bir harcama olacak :salut: ayrıca en az 2.5 ay motorun yatması lazım dedi; o yüzden bu iş burada son bulur. Yaptırmayı düşünen varsa iice araştırsın derim.
![]()