1.Yöntem: Kill Switch anahtarına giden 2 kablodan 1 tanesini kesip arasına gri ve pembe kabloyu (renk konumu farketmez) bağlaman gerek.
Sonuç: Bu bağlantı motor çalışırken motoru bloke eder, fakat kontak anahtarıyla veya başka yollar ile açıldıysa sistemi kesmez!.
2.Yöntem: Kontağa giden (+) kabloyu kesip arasına gri ve pembe kabloyu (renk konum farketmez) bağlaman gerek.
Sonuç: Bu bağlantı motor çalışırken sistemi komple bloke eder, bu sayede kontak anahtarıyla veya başka yollar ile açılmış olsa bile hiç bir şey çalışmaz.
pocemonmutlu kardeş, bu yazdıklarını anlamak için nerdeyse bir gün uğraştım, allah iyiliğini versin
benim gibi beyni yavaş işleyenler ve anlatım dilini basitleştirmek için;
Alarmı motora dahil etmek için kılavuzun ön gördüğü şema dışında
pocemonmutlu arkadaşında bir bağlantı şeması var.
İlk önce kılavuzda ön görülen bağlantı şemasını ele alalım:
Kod:
Beyin çıkışları - Motordaki bağlantı noktası
[COLOR="#FF0000"]◼︎[/COLOR] kırmızı (red) - Akü artı (+) kutubu
[COLOR="#A52A2A"]◼︎[/COLOR] kahveregni (brown) - kontak çıkışı, kontağın kapalı durumda akım olmayan çıkışa bağlanacak (kontak durumu sorgulama işine yarar, ayrıca uzaktan çalıştırma özelliği kullanıldığında ateşleme dışında far, benzin pompası, gösterge gibi aksamları devreye sokar)
[COLOR="#ffccff"]◼︎[/COLOR] pembe (pink) - ACİLSTOP anahtar girişi, anahtara giden kabloyu kesip, iki ucun bir ucuna alarmdan gelen pembe kabloyu bağlıyoruz..
[COLOR="#D3D3D3"]◼︎[/COLOR] gri (grey) - ...kestiğimiz kablonun diğer ucunada alarmdan gelen gri kabloya bağlıyoruz. (motorun elektroniğine yapılan bu müdahele, alarım tetikleme durumunda ve kumanda ile istediğimizde ateşlemeyi kesmeye yarar)
[COLOR="#0000FF"]◼︎[/COLOR] mavi (blue) - ateşleme anahtar çıkısı (bu bağlantı uzaktan çalıstırma özelliği kapsamında marş motorunu çalıştırır)
[COLOR="#FFFF00"]◼︎[/COLOR] 2 x sarı (yellow) - biri sağ sinyal kablosuna, diğeri sol sinal kablosuna ilave edilecek
◼︎ 2 x siyah (black) - Akü eksi (-) kutubu
Yukardaki bağlantı şekli alarmın tetikleme durumunda veya kkumandadan motorstop tuşuna bastığımızda ateşlemeyi keserek motoru stop edecektir.
Bu düzenek
motorunuzun elektrik şemasına göre yanısıra, gösterge, fan, benzin pompası, enjeksiyon gibi motorun çalışması için gerekli aksamların da bağlantısını kesecektır - aydınlatma aksamını etkilemeyecektir.
gelelim
pocemonmutlu'nun bağlantı şemasına:
kılavuzdaki şema ile arasında birtek alam sistemin kesici devresinin bağlantı noktası farkı var:
Kod:
[COLOR="#ffccff"]◼︎[/COLOR] pembe (pink) - Kontak anahtar girişi, anahtara giden kabloyu kesip, iki ucun bir ucuna alarmdan gelen pembe kabloyu bağlıyoruz..
[COLOR="#D3D3D3"]◼︎[/COLOR] gri (grey) - ...kestiğimiz kablonun diğer ucunada alarmdan gelen gri kabloya bağlıyoruz.
Normalde kontakta herzaman 12volt'luk akım vardır ve sistemin ana anahtarıdır - anahtar çevrildiğinde aydınlatma devresi eletrik ile beslenecektir ve açık olan acilstop ve marş tuşuna göre diğer aksamlarda elektriğe bağlanacaktır - gösterge, marş motoru, enjeksiyon vs..
Bu bağlantı şekli alarmın tetiklendiğinde veya kumandadan motorstop tuşuna bastığımızda adeta motor aküsünün artı (+) kutubunu sökecektir, yani motorun komple elektriğini kesecektir.
Her iki bağlantı şeklin diğerine göre avantajı ve dolayısı ile dezavantajı vardır.
Ben henüz kararımı vermedim fakat fikrimi soracak olursanız; birinci kriterim bağlama yöntemini ve avantajından yararlanmak değil, daha çok motorun bir ucundan diğer ucuna kablo çekmeden, en gizli ve müdahalesi en zor biçimde alarmı motora dahil etmektir.
eksiğim, yanlışım varsa afola..