Sportster dan BOBBER projesi

Çok vahşi ve klas duruyor bu hali ile.Ayrıntılı fotoları acil bekliyoruz :)Boyasız gerçekten çok sıkı duruyor,tamamen doğru tercih bence:cat: Sorunsuz km ler şimdiden.Ham saçın üzerinde herhangi bir koruma varmı(vernik v.s)?

ergün1968 tesekurler, su anda herhangi bir kaplama yok, arada wd-40 ile temizliyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:01 ----------

dostum helal olsun...çok temiz çalışıyorsun.. olması gerektiği gibi.. çok zevkli..süper... orda olmak isterdim.. woww..düzgün işler işte bunlar!....

rockydrummer, tesekurler
birlikte calismak guzel olurdu, belki bir gun birlikte yapariz birseyler :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:07 ----------

Tebrikler angelspear.Gerçekten mükemmel bir çalışma oldu.Bundan sonra da şöyle küçük ama güçlü birşeyler yapsak.:mrgreen:Honda monkey yapalım modifiyeli:).Bir de unutmadan söyleyeyim video isteriz.Sesini merak ediyorum.

immortalboss. tesekurler, monkey eglencelidir olabilir :) / video yayinliyacagim, su anda resim cekmek icin yer buldum once onu halletmem gerek.

eline emeğine sağlık harika olmuş,

ama bişiy dikkatimi çekti,
motor çoğunlukla güzel havalarda kullanılacak bu belli,
fakat ön dişlide kapak yok,
pantalon eşoftman veya bol paçalı bir kıyafetin paçaları dişliye sarabilir,
o konuda bişiyler var sanırım aklında...

Sadece Masum Bir Öneri...

Mazur görürseniz, konu dışı bir soru sormak istiyorum size.

Konunuzu takip ediyorum ve Harley' i çok iyi tanıdığınızı görüyorum. Sorum, nightrod hakkında. Amerika' da bu aletin konumu nedir klasik Harley' lerin arasında. Yani Harleyciler için nightrod ne ifade eder.

Ve tabii ki sizin görüşlerinizi de merak ediyorum. Sizce night rod nasıl bir motordur, değerlendirmesini yapabilir misiniz.

Türkiye' deki nightrodların sayısı iki elin parmaklarını geçmiyor. Dolayısıyla dışgörünüşünün (bana göre) çok çok iyi olması dışında bilgim yok.

Sonuç olarak: Almayı düşünüyorum, ama markanın felsefesi içinde nightrod' un yeri nerededir bilmek istiyorum. Ona göre karar vermek istiyorum. Motorcular genel olarak ne düşünüyor bu alet hakkında.

Yardımcı olabiliseniz çok sevinirim.

Teşekkürler.

nightrod u siz soyleyince google'da arayip bakdim, buralarda pek gormiyorum, tutulan bir model degil herhalde. benim gorusumde oyle, honda yi tercih ederim genel kullanim icin. ama eger SEN tasarimini seviyorsan, baskalarinin fikri onemli degil, al keyfine bak.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:46 ----------

eline emeğine sağlık harika olmuş,

ama bişiy dikkatimi çekti,
motor çoğunlukla güzel havalarda kullanılacak bu belli,
fakat ön dişlide kapak yok,
pantalon eşoftman veya bol paçalı bir kıyafetin paçaları dişliye sarabilir,
o konuda bişiyler var sanırım aklında...

Sadece Masum Bir Öneri...

serkanADH13, tesekurler, o konuda haklisin bende dusundum, ancak sanziman dislisi resimlere gore aslinda baya bir uzakta pedaldan, bir cok kisi komple acikda birakiyor o disliyi,
yinede dedigin gibi bol giymemekde fayda var motor botlari herzaman giyilmesi gereken en onemli korumalardan biri zaten,

asagida iki ornek komple acikda
wlw48g.jpg

2d81h7o.jpg

bu arada iki resimdeki zincir gergisinin goruntusunu seviyor musunuz? bir tur tarz su anda bobberlar arasinda.

Gerçekten mükemmel çalışma.Ama dediğimi unutma Angelspear.:)Yapalım bir monkey.Oralarda birsürü varmış.Geçen gün bayağı araştırdım.Turbolu,124 cc,çift egsantrikli bir tane bile vardı.:)Hatta birtanesiyle bildiğin drag yapıyorlardı.:)Videoyu da en kısa zamanda bekliyorum.

nightrod u siz soyleyince google'da arayip bakdim, buralarda pek gormiyorum, tutulan bir model degil herhalde. benim gorusumde oyle, honda yi tercih ederim genel kullanim icin. ama eger SEN tasarimini seviyorsan, baskalarinin fikri onemli degil, al keyfine bak.

Çok bilinmediğini öğrenmek beni çok şaşırttı. Amerika dışı için hazırlanan bir araç mı acaba diye düşündüm şimdi. Bende zaten 750 shadow vardı. Honda' yı çok da severim arabam da Honda' dır. Ama motosiklet denilince Harley geliyor aklıma. nightrod da biraz madmax tarzı biraz final fantasy advent children tarzı gibi geldiği için bana, bu aralar çok kafama taktığım bir araç.
Teşekkür ederim.

Eve gitmiyorsun değil mi? Benim kömürlükten bozma garajımda 3 saat geçiriyorum.Ve motosikleti kullanmadığım halde.Böyle garajım olsa inan bana çıkmam! Benim motosikletimin sağdan 1 karış,kuyruktan 1 karış boşluklu biryerde duruyor.Dedemin evinin bodrumu.Motosiklet için bir kutu yaptım.Ev kapısını yan çevirip içine sokup kapatıyorum.Kısmetse yaza kendime sizinki kadar olmasa da içinde çoğu şeyin bulunduğu bir garaj yapacağım.Yerim hazır:)Motosiklet harika oldu ama homurdanışını henüz duyamadık.

.......
bu arda onumuzdeki yaza bi sican kamyonet (rat rod truck) :) yapmayi dusunuyorum onun projesini paylasabilcegimiz turkce bir forum bilen varmi
....

Selamlar. Öncelikle tebrikler. Gerçekten iyi iş.

Ortak ilgi alanlarımız bir hayli fazla. rat rod projenizi paylaşabileceğiniz site tabiki var. Ancak burada paylaşmak ne kadar doğru olur bilemiyorum. onun için size pm atiyorum.

Selamlar. Öncelikle tebrikler. Gerçekten iyi iş.

Ortak ilgi alanlarımız bir hayli fazla. rat rod projenizi paylaşabileceğiniz site tabiki var. Ancak burada paylaşmak ne kadar doğru olur bilemiyorum. onun için size pm atiyorum.

Paylaşımdaki sakıncaları dizelerseniz özellikle o kısımları es geçeriz her hangi bir Ratrod projesini taklit ederken:silent:
MT ya da üyeleri ve laik görüldükleri hakkındaki görüşünüzü de öğrenmiş olduk bu arada:cat:

google da ratrod şeklinde aratılırsa sanırım 10000000000000000000 hedef çıkar...siz pm den paylaşın kutsal hazinenizi:mrgreen:

Paylaşımdaki sakıncaları dizelerseniz özellikle o kısımları es geçeriz her hangi bir Ratrod projesini taklit ederken:silent:
MT ya da üyeleri ve laik görüldükleri hakkındaki görüşünüzü de öğrenmiş olduk bu arada:cat:

google da ratrod şeklinde aratılırsa sanırım 10000000000000000000 hedef çıkar...siz pm den paylaşın kutsal hazinenizi:mrgreen:

Özer kardeş, niye tepki gösterdin bu kadar? :)

Arkadaş siteye ilk defa girmiş, ilk mesajını atmış ve başka bir forum sitesinin adresini vermek site yöneticileri tarafından sakıncalı görülebilir ( öyledir ya da değildir) diyerek, duyarlılık göstermiş.

Site içerisinde serseri mayın gibi dolaşan ve hiç bir kurala aldırış etmeden boş bulduğu yere aklına her geleni yazan bir takım üyeleri düşününce, bu arkadaşımızı takdir etmek gerekir :)

Angel bu projeyide bitirdin yeni bişiler için hemen karar vermek gerek rat rod veya başka birşey boş durmamak gerek,
bilyosun ben la den döndükten sora projeme hız verdim bildiğin gibi projeye isim arıyorum,
motoru biliyosun şehir dışından alıp kargo ile yola çıkarttım geliyo 2 gün sonra burda,
proje ismini senden bekliyorum çalış biraz :))
bu arada yeni projeyide çıtlatmış olduk :wiinkk: yeni konu açacağım zaten,
sanırım sipariş ettiğim parçalar ocak ayının 2. yarısında İstanbul da olacak ;

ps: bu arada yağ tankımı senin yapmanı istiyorum.Angelspear ın bi parçası muhakkak projemde olmalı

ozer, siz (tum forum uyeleri) olmadan bir projenin paylasimi olmaz,
kamaru adli kisi dusunceli bir kisi oldugundan burada baska bir turk forum linkini koymak istememis (bence mahsuru olmazdi). otomobil konulariylada benim konuyuda hijack (tr?) etmek istemediginden pm yolladi.

her turlu yeni bir projeye baslarsamda burdaki tum arkadaslara nerde olacagini haber vericegim, motor projelerini zaten burada yayinliyorum ;)

bu arada kamaru'nun kamyonet projesi icin tavsiye ettigi site www.amerikancilar.com

tesekurler :)

Özer kardeş, niye tepki gösterdin bu kadar? :)

Arkadaş siteye ilk defa girmiş, ilk mesajını atmış ve başka bir forum sitesinin adresini vermek site yöneticileri tarafından sakıncalı görülebilir ( öyledir ya da değildir) diyerek, duyarlılık göstermiş.

Site içerisinde serseri mayın gibi dolaşan ve hiç bir kurala aldırış etmeden boş bulduğu yere aklına her geleni yazan bir takım üyeleri düşününce, bu arkadaşımızı takdir etmek gerekir :)

Yav o kadar ağır mı yazmışım:sunny:::utangac:
Ben sadece biraz takılmak istedim:cat:
Yanlış anlaşılmadan dolayı özür dilerim herkesten:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:57 ----------

ozer, siz (tum forum uyeleri) olmadan bir projenin paylasimi olmaz,
kamaru adli kisi dusunceli bir kisi oldugundan burada baska bir turk forum linkini koymak istememis (bence mahsuru olmazdi). otomobil konulariylada benim konuyuda hijack (tr?) etmek istemediginden pm yolladi.

her turlu yeni bir projeye baslarsamda burdaki tum arkadaslara nerde olacagini haber vericegim, motor projelerini zaten burada yayinliyorum ;)

bu arada kamaru'nun kamyonet projesi icin tavsiye ettigi site www.amerikancilar.com

tesekurler :)

Kesinlikle sorun degil kardesim...ben biraz kaba tabir kullandim galiba:) tekrar kusura bakmayin:wiinkk:

Yav o kadar ağır mı yazmışım:sunny:::utangac:
Ben sadece biraz takılmak istedim:cat:
Yanlış anlaşılmadan dolayı özür dilerim herkesten:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:57 ----------

Kesinlikle sorun degil kardesim...ben biraz kaba tabir kullandim galiba:) tekrar kusura bakmayin:wiinkk:

no problem :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:05 ----------

Angel bu projeyide bitirdin yeni bişiler için hemen karar vermek gerek rat rod veya başka birşey boş durmamak gerek,
bilyosun ben la den döndükten sora projeme hız verdim bildiğin gibi projeye isim arıyorum,
motoru biliyosun şehir dışından alıp kargo ile yola çıkarttım geliyo 2 gün sonra burda,
proje ismini senden bekliyorum çalış biraz :))
bu arada yeni projeyide çıtlatmış olduk :wiinkk: yeni konu açacağım zaten,
sanırım sipariş ettiğim parçalar ocak ayının 2. yarısında İstanbul da olacak ;

ps: bu arada yağ tankımı senin yapmanı istiyorum.Angelspear ın bi parçası muhakkak projemde olmalı

aklimda bi knucklehead projesi var, fakat bu tip sadece 36-47 arasi uretilmis ve en cok ragbet goren model. Herhalde en guzel silindir kafalarina sahip motor tipi. Az bulunuyor satanlarda komik rakamlar istiyor.
bulursam birseyler haber vericegim, rat rod kamyonet projesini unutmadim, ama uygun cab'i de bulamadim henuz.

yag tanki problem degil, hallederim.
herhalde senin makina istanbuldaki ilk weld-on (kaynak) hardtail conversion olucak. merakla bekliyorum :)

no problem :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:05 ----------

aklimda bi knucklehead projesi var, fakat bu tip sadece 36-47 arasi uretilmis ve en cok ragbet goren model. Herhalde en guzel silindir kafalarina sahip motor tipi. Az bulunuyor satanlarda komik rakamlar istiyor.
bulursam birseyler haber vericegim, rat rod kamyonet projesini unutmadim, ama uygun cab'i de bulamadim henuz.

yag tanki problem degil, hallederim.
herhalde senin makina istanbuldaki ilk weld-on (kaynak) hardtail conversion olucak. merakla bekliyorum :)

Gelişmelerden haberdar olalım...

Son düzenleme:
Günaydın isminin kamçı olduğunu öğrenince bir jokeyin kullandığınını düşündüm :)....Ortaya farklı bir fotoğraf/sanat çalışması çıkar kesinlikle..

Not:birinci linkte sorun var sanırım..

http://www.motosiklet.net/forum/mot...the-whip-custom-sportster-bobber-videosu.html

sagol, bu linkleri copy/paste bir turlu beceremiyorum, DIY kategorisindeki linklerde oluyor bu,
ayrica yorum editleme kaldirildi mi??
....
belli bir sure icersinde yorum degistiriliyormus,
neyse imkanim olsa bu konun basina koyardim video/resim shortcutlarin, vakti olmayanlari direct sonuca yonlendirmek isterdim,

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar