- Motosikleti
- 2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Ben hem Tracer hem de NC sürdüm, ikisi de düşük devirlerde uysal ve rahat, Tracer üst devirlere çıkıp çıldırabiliyor, NC'de o yok. Şehiriçi veya şehirdışı azami sürât kurallarına uygun sürüldüklerinde de farkları yok. Rüzgârla ilgili yorumları gerçekten anlamadım; her ikisi de tur camı olmadan yeterli koruma sağlamıyor çünkü. Tracer malzeme kalitesi olarak biraz daha tırt geldi bana, böyle nasıl desem bir hafiflik gevşeklik var. Ama 20-25kg daha hafif, o önemli. NC'de vites değiştirme ile ilgili yorumları da anlamadım; 1. vites sadece kalkış için kullanılır zaten, kaldırdıktan sonra o torkla zaten 2. viteste her türlü gidiyorsunuz. Diğer vitesler de çok esnek zaten. Bugün alsan hangisi olur diyorsanız gene NC olur. Tracer'ın lineer olmayan gaz tepkisini sevmiyorum çünkü. Bir de kardeşim elektrik aksamı ile ilgili sık sık uyarı arıza verdiğini söylüyor ama o takılı teknotakip cihazından olabilir...
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:26 ----------
Ha bir de NC'nin arka amortisör boktan, illâ ki bir zaman daha iyi başka bir amortisörle değişim ister. Tracer amortisörleri de bana biraz fazla yaylı lombur lumbur geldi. (Sert ama zıplatmayan amortisör tercih ediyorum, NC'ninki sert ama zıplatıyor rebound dampening diye bir şey yok...)
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:29 ----------
Tercih keyfe beklentiye göre değişir tabi. O da kendinizi tanımakla ilgili.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:26 ----------
Ha bir de NC'nin arka amortisör boktan, illâ ki bir zaman daha iyi başka bir amortisörle değişim ister. Tracer amortisörleri de bana biraz fazla yaylı lombur lumbur geldi. (Sert ama zıplatmayan amortisör tercih ediyorum, NC'ninki sert ama zıplatıyor rebound dampening diye bir şey yok...)
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:29 ----------
Tercih keyfe beklentiye göre değişir tabi. O da kendinizi tanımakla ilgili.