- Konu Yazar
İyi akşamlar herkese foruma çok fazla konu açıp soru soruyorum farkındayım ama günlerdir motosiklet alacağım ve karar veremiyorum açıkcası 174 boy 75kg biriyim, Kullanım amacım ağırlıklı şehir içi olacak ama trafik ortamında çok takılmıyorum.(Sırf trafikten kaçmak için 1 saat fazla mesai yapıyorum). Ve sonuçta araştırırken böyle araba kullananlar şehir içinde 4x4(cip,jip) keyfi derler ya motosiklette bunu arar oldum naked motosiklet almayı planlarken sport touring daha cazip gelmeye başladı neyse konuyu çok uzatmak istemiyorum Japon ekollerinde modelleri incelerken bu saydığım modellerin uzunluk genişlik yükseklik aks mesafesi sele yüksekliği hep yakın ama mesala versys dl650 enduro olarak anlatılırken incelemelerde tracer ve nc daha çok sport touring olarak anlatılıyor sorum burada devreye giriyor Ben araziye çıkarım işim budur desem zaten cross motor alırım benim derdim şehir içinde konfor naked alıp cam taktırmak 1 çözüm olabilir ama yine de o yüksekliğin verdiği tadı vermiyor uzatmadan bu saydığım modellerde benim göremediğim fark ne ki 2 si enduro 2 si sport touring ? beygirleri torkları ölçüleri hep kafa kafaya gidon açıları 25-27 derece yine kafa kafaya
eğer bu tamamen reklam amaçlı hepsi aynı b.kun farklı rengi diyen arkadaş varsa bana amacıma yönelik ne önerebilir? teşekkürler şimdiden
Bu arada eğer bu konu fikrimi değiştirmesse tracer700 alacağım ve bunun tek sebebi diğerlerinden artı olarak elcik koruma ve tank kenarlarındaki kaymaz pedler ve pilot road4 stok lastik oluşu
o kadar yakın ki modeller mecburen böyle ayrıntılarla tercih yapacağım
nc750x içinde şunu not olarak söyliyeyim öyle sürekli motor üstünde biri değilim senede 20.000km yapan biri olsam yakıtı düşünürüm ama yakıt benim için tercih sebebi değil sadece bagajı olduğu için kıyaslamaya koydum
Bu arada eğer bu konu fikrimi değiştirmesse tracer700 alacağım ve bunun tek sebebi diğerlerinden artı olarak elcik koruma ve tank kenarlarındaki kaymaz pedler ve pilot road4 stok lastik oluşu
Son düzenleme: