- Konu Yazar
Motorsiklet gezilerinizi olumsuzlestirin,net cekimi sayesinde isinizi fazlasiyla gorur,gidona montaj aparatiyla veya kaska monte ederek rahatlikla kullanabilirsiniz..2 ader aparat kutunun icinden cikmaktadir biri kask icin digeri gidon icin,
yagmurda kesinlikle su almaz (dalista tavsiye etmiyorum) 32gb kadarda micro sd kart destekler surekli acik 2-3 saat kayit yapar titresimle acilir ve kapanir gurultuden kameranin sesini duyamadiginiz zamanlarda titresim le acilmasi cok yardimci olur...dileyene ptt kapida odemeyle,dileyene izmir goztepede elden teslim yapabilirim. 1-2 defa test amacli kullanilmistir urun sifirdir.
Fiyat 200tl kargo aliciya ait fiyat sondur.
lutfen mail yada telefonla ulasin
ozel mesajlara pek bakamiyorum.
iletisim
Cihan ATAHAN
0 507 680 77 44
[email protected]

yagmurda kesinlikle su almaz (dalista tavsiye etmiyorum) 32gb kadarda micro sd kart destekler surekli acik 2-3 saat kayit yapar titresimle acilir ve kapanir gurultuden kameranin sesini duyamadiginiz zamanlarda titresim le acilmasi cok yardimci olur...dileyene ptt kapida odemeyle,dileyene izmir goztepede elden teslim yapabilirim. 1-2 defa test amacli kullanilmistir urun sifirdir.
Fiyat 200tl kargo aliciya ait fiyat sondur.
lutfen mail yada telefonla ulasin
ozel mesajlara pek bakamiyorum.
iletisim
Cihan ATAHAN
0 507 680 77 44
[email protected]