spormotonun buyuk ayibi

Arkadaşım hiç bi zaman kesin bişey yok hukukta. ama ihtimalle konuşacak olursak %95 kazanırsın. çok fazla harç masrafı felanda olmaz. bu tip çetrefilli olmayan davalar normalde 4 yada 6 ay sürer. ancak şu aralar mahkemelerde devirler var. ilk duruşman şubata yada marta kalır. üzerine 4 ay koyup hesapla. daha öncede dediğim gibi tüketici hakem heyeti bu olaya bakmaz. fakat yinede sen bilirsin.

katılmamak mümkün değil... aynen bunları yap abi... aç davanı sen. :farao: ya ne biçim işteir anlamdım. nasıl işliyor bu memlekette işler:pr: tüketiciyi koruma derneklerine de yolla bu yazını... peşini bırakma :cat:

okadar para ver KTM al.butun hevesin kursağında kalsın olcak şeymi bu ya...bencede en iyisi aç bi dava..birazda onlar sallansın...

abi hakkıyla para kazanma yok artık bütün iş alavere dalavere tüketiciyi koruma derneğine başvur tse şikayet et tse olayı çok önemli bazen bayiliklerinin ve servislerinin bile iptal ediyolar.ktm türkiye distüribütörünün e-mail sayfasına içinde birazx tüketiciyi korumna derneği ve tse ye şikayet edeceğine dair azcık tehdit dolu msj atarsan motorunun markası plakasınıda yazarak anında san dönerler abi çünkü yetkili distüribütörler çok önem veriyo sonuçta iş davaya dönerse onun distirübütörlüğü bile elinmden alınabiliyo

kardeş bende diğer arkadaşlara katılıyorum resmi yola başvur...ama tüketici hakları değil çünkü hiç bişe anlamazsın

arkadaslar KTM avusturyaya yani fabrikalarına mail cektım dava acacagımı durum anlattım bakalım yarın maila cevap gelır ayrıca saolsun netten bır cok foruma koydum yaklasık 5000kısı okumus ve bır cogu firmanın tanıdıgı firma bugun aradı ve parcalarınız pazartesı elınızde dedı bende siz bilirsiniz ben pazartesı almazsam dava acıyorum hem size hem avusturyaya fabrikaya diye

Süper Moderatör (BBRR)
eh be abim sen marmaristeysen gelseydinya tükkana benim buyur cevaplar geldi hemde iki adet

Sayın Barış Bey,

bizleri uyardıgınız için teşekkur ederiz. Söz konusu müşterinin bize sipariş verdiği doğrudur. Parçalar şu an Erenköy gümrüğündedir vede çekilmek üzere işlemler başlamıştır. 2- 3 iş günü içerisinde elimizde olmasını planlıyoruz. Ürünler bize gelir gelmez müşteriye gönderecegiz. Sonuçtan sizleri de haberdar edecegiz.

Saygılarımızla
Spormoto
cemal

buda bu gün gelen mail

Bilgilendirme..

Sayın Barış bey,

Yedek Parcaların bize bugün gelişi kesinleşti. Sayım yapılır yapılmaz müşteriye parçalarını yollayacagız.

iyi çalışmalar
Spormoto

ee ne yani, parçaların gelmsi adamalrı haklı mı çıkartıyo.. 2 ayı geçmiş anca gümrüğe gelmiş mallar, bu ne sorumsuzluktur ya.. Bence KTM'e şikayet etmeli bunları..

geçmiş olsun,tüketici derneğine başvur bence bu insanlar ne yapsan az:pr:

abi KTM firmasına fabrikasına mail cektım cevap bıle gelmedı parcalar gelmıs olabılır ama bu moto motorluktan cıktı her yerı cızık ıcınde moyaları kalkmıs ve her yerı paslanmıs

yok abi parcalar daha gelmedi bana pazartesiye gun verdıler pazartesi gelmedıgı takdırde Fabrikaya ve Spormotoya dava acıyorum bunu yarında tekrar arayıp kendılerıne soyluyecem

çok sinir bozucu olay hocam bende merakettim sonucun ne olacanı kesin tavrını hiç bozma derim

valla ya ne biçi sorumsuzluk o tür motor satanların biraz daha bilincli ve akıllıca davranmaları gerekiyor bence.. Davanı aç sonuna kadar hakkını ara eminim ki haklı cıkacaksın...

evet arkadaslar parcalar bugun elıme ulastı sonunda ustune dusmesek daha beklerdık sanırım firma arayıp olanlardan ozur dilediler

ne yani sende vaz mı geçtin şimdi dava açmaktan? 2 aydır mağdur oldun, üzerine motorun eskidi ve bir sürü sinir harbi.. şimdi susarsan bu adamlar bu tavırlarını sürdermeye devam ederler ve sana olmasa bile başka bir motosiklet severe aynı şeyleri yaşatırlar..

parçalar gelse bile hala zararda olduğunu düşünüyorum.. ben olsam yine de daav açardım..

bu konunun pesini birakmayalim imza toplanacaksa imza toplayalim ne yapilacaksa yapalim tamam parcalar geşmis olabilir ama b,r motorcunun 4 ay motorunun yatmasi cok kotu bir surude zarar boylelerine goz actirmayalim sizlerinde yardimini bekliyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar