SPOR ARABAMI? MOTOSİKLET Mİ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu maylo arkadaşımız dürrük'lük sınırını bayaa zorlamaya başladı :)
adam gelmiş spor araba-motosiklet başlığı altında "mondial kötüleme" işiyle uğraşıo...

kardeş kötüle, sana kötüleme demiorum ben... ama bi işi yapıosan,doğru düzgün yap bari bişeye benzesin......
git bi başlık aç , mondial kötülemek isteyenler buraya falan diye :) orda aslanlar gibi takılın , sen ve kafa dengi arkadaşlarınla....

tövbe estafurullah tövbe...... :p nelerle uğraşıoruz yaa.....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Mert hemşerim nerelerdesin.Sanada metehanada selamlar.Hiç bi araç motorsıkletin yerini tutamaz .Arabanında yeri ayrıdır motorun vermiş olduğu hazzı ve lezzeti bana göre hiç bir otomobil veremez.Arabanda olacak motorunda olacak işlem tamam :flower: :thumleft: :thumright: :bounce: tabiki imkanın dahilinde

Sevgili ilnapoli, gereksiz polemik yaratmaya gerek yok. İkinci el sıfır bir sekilde alır. F1 için araba alacam demiyor. Bırak insanlar tercihlerini sunsunlar.

apriliarsv, Bende bir de arabam olsa diyorum. kış gelince bu isteğimde arttı. Ama motorsuzda olmaz. O yüzden ben de derim ki araba da olsun motorda. Şöyle gezi amaçlı hızlı bir görüntüsü olmayan bir motor ailenin fikrii değiştirecektir sanırım ;)

+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
Altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajına ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...

+ Değiştir butonu mesajınızın sağ üst köşesindedir.
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... [email protected]
*********************I*********************

Ben derim ki insan yürürkende, araba kullanırkende, motor kullanırkende, minubusteykende tehlikede o yüzden bari tehlikedeyim tadını çıkartayım yaşamanın
Aynı zamanda rüzgarı hissetmeden yaşamanın anlamı varmı sizce ?
:bestmt:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ozaktasi,
Mert hemşerim nerelerdesin.Sanada metehanada selamlar.

slm ibrahim abim.......
:cat:

yaa bu motor denen alet bi başka ........
üzerine binince insanın aklına başka bişi gelemio arkadaş yaa...
sadece sen ve o yani......!! :king:

Forumdan Uzaklaştırıldı
O Kadar Mert hemşerim cup oturtmuş.

opel tigra ve 106 206 araba diye binilmez lan onlar motordan daha tehlikeli kaporta yok o arabalarda hani 330ci coupe tamam bence motor abi belki kışın binmek için idare edecel bir araba alınır ama ben olsam motor sevdasından vazgeçmem :cat:

conqueror' Alıntı:
ohyeah ohhhh walla...

ne sansliniz yaw...

Ben sahip oldugum herseyim gibi, motorumuda, arabamida, calisarak aldim...

tamam kabul ediyorum motor çalışmamın karşılığı kıdem tazminatı gibiydi ama araba tam düşeş oldu hayır diyemedim ne yapayım yaw :mrgreen:

Bana da kimse bütçe ayrmadı ama iki tekerle dört teker ruhu farklı 50 milyarım olsa
25 dolara ikinci el harley var gözümü kırpmadan alırım.7 yıldır motor kullanıyorum yaz kış demeden gerçi adana gibi bir yerde kış dediğin hava yine açık sadece biraz soğuk oluyor ankara istanbul gibi değil burası hiç bir zaman keşke araba alsaydım demedim demiyeceğimde.İnsanlar arabayla kaza yapıncada al oğlum 25 milyarı git kendine motor al niye demiyorlar

YA 206, TİGRA FALAN BUNLARIN HİÇBİRİ MOTORUN VERDİĞİ HEYECANI,ADRENALİNİ, ZEVKİ, GÜCÜ, HIZI, VS....... VEEEERRRRMEEEZZZ.
HEM KIZLAR ARTIK MOTORU OLANLARA ARABASI OLANLARDAN DAHA FAZLA HOŞLANIYOLAR... AMA YİNE DE KARAR SENİN KARDEŞİM...

Kardeş sen bu paraya subaru impreza veya mitbishi evo6 falan alabilirsin buda seni bayaa tatmin eder diye düşünüyorum

MOTOR AYRI BAMBAŞKA YİNEDE SANAKALMIS KARDEŞİM MESELA BEN ARBA EHLİYETİM VAR ARBA KULLANAMIYORUM GERCEKTE AMA MOTORUN ÜSTÜNE BİNDİĞİMDE KENDİMİ MOTORLA BİR BEDEN GİBİ OLUYORUZ NEYSE SE NKENDİ SESİNİ DİNLE

Bende toyota supra ve babamdada land cruiser var açıkcası yagmur yagmazsa yüzlerine bile bakmıyorum motor ap ayrı bir his ama 911 carrera falan olsa neyse :]

2004 model Mercedes SL55 Amg sahibiyim , garajda duruyor , devamlı kullanmadığım için çoğu zaman takviye akü yapıp çalıştırıyorum , motorun havası hiçbir araçta yok , amatör uçakta kullandım , onuda katarak söylüyorum .

tartışmaya gerek bile yok aslında. arabada motorda artık vaz geçilmez birer araç.alışkanlıklarına bağlı olarak bir seçim yapabilirsin :sunny: mesela, gece hayatına eğimlisin. motorla bi yere kadar.. gittin, kaskı montu nereye kadar taşıycan..+ alkol alabilme olasılığın..yada ciddi bi iş için düzgün giyinmek zorunda kalmak..dışarıda sular seller akarken kız arkadaşınla buluşamama derdi, yada yaz günü 15km yolu 1,5 saatte kliması olmayan sıcak bir arabada gitmeye çalışırken yanından vızır vızır geçen motorlu arkadaşlara bakarak tırnaklarını kemirmek... off.. sıkıcı değilmi..
bende kaza yaptım RF900 ile inanın hatıra olarak saklayacak jantı bile sağlam kalmamıştı ve üzün bir süre yürüyemedim ama annem babam ve eşim çok vazgeçirmeye çalıştı benide.şu an 2 tane birbirinden şirin scooterim ve gayet süratli bi spor otomobilim (M5) var.. pişmanmıyım.? hayır... eminmiyim.? bilmiyorum.. :santa:

ya bu da sorumu motorun yeri ayrı arabanın yeri ayrı ama ben bilene arabadan vazgeçip motor a döndüğüme göre motorun demekki çok güzel yanları var en azından şehir içinde bir çok faydası var ele birde racing motor olursa deyme sesine ve havasına :rendeer:

205 gti al 5-6 milyara oana harca geri kalan parayı 300-400 beygir bişi cıkar ortaya sanırım :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar