SPOR ARABAMI? MOTOSİKLET Mİ?

Herkese slmlar. Ben 6 senedir motosiklet kullanıyorum ancak geçen yaz 600rr ımla ciddi bi kaza geçirdim. Bu kazadan sonra ailem motosikletten vazgeçmem için 25 milyara yakın bir bütçe ayırdı ancak bunu araba için ayırdı. İstersen spor araba al vazgeç bu sevdadan diyolar. Sadece paylaşmak istedim farklı bakış açılarının bana yardımcı olacağını düşünüyorum.Ne dersiniz?

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
spor arabada kaza yapınca ölmüyomu insan.sen 600rr ile kaza yaptın ve yaşıyosun.belki o kazayı arabada yapsaydın içinden çıkamazdın.yani senin azrailin içinde olduğun araba olurdu.bu işlerin garantisi yok.olcaksa kaza ister motor,ister otomobil farketmez.
hepsini boşver alcağın araç ferrari olmadıktan sonra hangi spor araç seni tatmin ederki.

olur derim ben, spor araba iyidir, bide scooter al işlem tamam.... :cat:

apriliarsv, slm bende 6 yildir motor kullaniyordum. bu yaz kaza yaptim, cok ciddi deyildi ama benim ailemde vazgecmemi soyluyorlar. ama bizimkiler bisey ayirmadilar...Ilk once kendini kalbinin sesini dinle.
vlad1462, spor arabada kaza yapinca insan olmuyormu diyorsun, oluyor ama motorda olme sansi daha fazla degilmi??arabadayken etrafin kapali ve 4 teker ustundesin.
valla ben federal'e katiliyorum, altina guzel bir araba cek, bide Gilera Runner 180 al. sorted!! :thumleft:

25 milyara hangi spor otomobili alabiliyosunuz merak ettim? söyleyin biz de alalım.. :thumleft:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hiçbir araba motorun yerini tutamaz :mrgreen:

arkadaşlar bende 307 var babam bana aldı fakat ruhsat benim üzerime değil ve inanın elimde olsa yamaha r1 ile gözümü kırpmadan değişrim ama araba benım üzerime değil :D

abi git araba al 17 milyara 2. el fiat coupe lar var.25-17=8 milyar.
8 milyarada git az cc li motor al. :cat:

hatta motor alma bi tanede şahin al tepesini kestir iki tane spor araban olur.
şahinin tepesini kesince nasıl olsa kızlar anlamaz pahalı bişey sanır.bi de ses sistemi bide dale don dale :cherry: oooh

Walla zor seçim.Ama garajımda bi ducatim bide R1 ve bide mercedesim olacak.Buna itirazım olmaz.Kimseninde hayır deyeceğini sanmıyorum:p

Ama motosikletmi spor arabamı?Hmm eğer spor araba şöyle cabrio yada M3 benzeri birşeyse spor araba derim herhalde :)

rider89, Opel Tigra üretilmiyor, Peugeot 106 da öyle, sanırım 106 GTI'dan bahsediyosun. 206'nın neresi spor onu da bi söylesen..

ZXR kullanıyordum bundan seneler önce şile yolunda ciddi bir kaza geçirince ailem motor olayına karşı çıktılar hatta beni vazgeçirmek için elinden geleni yaptılar .. sonuç nafile :farao: bu svaştan ben galip çıktım :cat: evet belki şu an racing kullanmıyorum ama ayaklarımı uzatıp sadece gaz verip frenini sıkabildiğim bir scooter ım var :joker: vazgeçmek zor :wiinkk: motor bir tutku .. insan tutkularından alışkanlıklarından vazgeçebilirmi ? Hele bu bir motorsa .. ferrari-porsche ne olursa olsun hiçbirinin keyfini bana motor kadar veremez .. bu böyle biline .. :flower:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bende yeni kaza yaptım. bizimkilerde gel arabayı değiştirelim bırak motosikleti diyolar. ama benim hiç niyetim yok böyle bir şeye. ama genede racing tarzı motorları bırakıp daha az agrasif bir türe geçersen belki ailenin de içi biraz rahatlayabilir seninde riskin azalır gibi. çünkü racingler bütün motorlardan daha deli makinalar :king:

mondial50tt, sanırım Tigra Twintop'tan bahsediyorsun, en ucuzu 39 bin YTL ve 1.4 lt 90 HP..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar