Sözde Garantiye Girmeyen Akümü Değiştirecekler!!!

Evet yaklaşık 8 aydır akü sorunum devam ediyor.
Kış aylarında pek ilgilenemiyordum motorumla.
Servis bana hep akünün garantiye girmediğini, kendi motorununda (HUSSAR) aküsünün bozuk oldugunu, degisecek olsa kendisininkini degistirtecegini söyledi.
Çok yakın arkadaslarımdan Furkan'ın Bianchi Falcon 125'inin aküsünün garantiden degişmesi üzerine iyice delirdim..
Önemli olan aküye verecegim 30-40 YTL para degil hakkımın yenmesiydi..
Almamakta ısrar ettim ve İşin peşini bırakmadım. Aynen yazıyorum Kanuni ile aramızda geçen yazışmaları:

Ben:
Merhabalar. Temmuz 2007'de almıs oldugum 0 km Popcorn'um var. Motorumu yaz boyunca sürekli her gün kullandım. Buna rağmen Eylül Ağustos sonlarında bir gün aküm boşaldı. Servisim şarj etti. Fakat 1 saat sonra tekrar boşaldı. Servis konjektörümden şüphelendi. Konjektörümü değiştirdim. Fakat sonuç yine aynıydı. Aküm bir türlü şarj olmuyordu. Yaklaşık 8 aydır akü sorunum devam ediyor. Üyesi olduğum motosiklet sitesine danıştım akü garantiye girer dediler.. Servisim ise akünün garantiye girmediğini söyledi. Honda, Yamaha, Suzuki, Kawasaki, Kymco gibi markalarda akü garantiye giriyor. Hatta çok yakın bir arkadaşımın Bianchi motosikletinin aküsü bile garantiye giriyorken Kanuni'de niye girmiyor? Akü problemi yüzünden motosiklete binesim gelmiyor. Motosikletlerden soğudum bile diyebilirim. Kullanma kılavuzundaki numarayı aradığımda Kanuni ile hiç bir alakamız yok cevabını aldım.. Bu konu hakkında gereğinin yapılmasını istiyorum. Aksi takdirde Kanuni firmasını tüketici haklarına şikayet edeceğim. Biz güveniyoruz, Türk Malı motor diyip alıyoruz. Kıytırık çin mallarının aküleri garantiye giriyor da bizimkinler niye girmiyor? ÇOK YAZIK!!!! LÜTFEN BU KONU HAKKINDA GEREKENLERİ YAPIN!! Saygılar!..

Kanuni:
Sayın Serhat Ekinci,
Öncelikle Kanuni’ yi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Tarafımıza iletmiş olduğunuz konu ile ilgili size yardımcı olabilmemiz için sizden ricamız aracınızın şase ve motor numarasını tarafımıza iletmenizdir. Bilgilerinize sunarız.
Saygılarımızla,

Ben:
Motor No: XXXXXXXXXXXXXX
Şase No: YYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Kanuni:
Sayın Serhat Ekinci,
Öncelikle Kanuni’ yi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Tarafımıza iletmiş olduğunuz konu ile ilgili olarak yetkili servisimiz Rıza Ürkmez ile görüşülmüştür. Servisimizde bilgi eksikliği olduğundan dolayı size yanlış bilgi vermiştir. Bu konu hakkında servisimiz gerekli işlemleri yapabilmek için sizi beklemektedir. Servisimize başvurduğunuz taktirde gereken yapılacaktır. Bilgilerinize sunarız.
Saygılarımızla,

SONUÇ: AKÜ GARANTİYE YOLLANDI!! İNCELENECEK!! BENDEN KAYNAKLANAN BİR PROBLEM DEGİLSE YENİSİ GELECEK!!!!!

İlanına baktım, motorun rengi güzelmiş, bence satma kullan motorunu sadece akü sorun çıkardı diye motor satılmazki...

Peşini bırakmadığın için tebrik ederim....
Servis işte bu yapar ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bir kardeşim olarak hakkını aramana çok sevindim. Umarım hallolur :rendeer:

hocam iyiki pesını bırakmamısın işini zaten kanunın şine akıl ermıyor her servis gt250r baska fiyat verıo ya kanunı servislerını yeterınce bilgilendırmıo yada bu işin içinde bi iş var umarım sorunun hal olur

İlginize çok teşekkürler.
Arkadaşlar az önce kargoya verdik bozuk aküyü..
Bakalım 1-2 hafta içinde herşey belli olacaktır.

Servis hakkını aramamın nedenini PİNTİLİĞE bağladı.
40 YTL vermemek için uğraştığın şeylere bak diyor.
Sorun o degil ki...
Bizi motorumuz 2 sene garantilidir diye kandırıyorlar..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar