Sosyal medyada motosikletlen hava atıyor musunuz?

Motosiklet fotosu paylaşmak neden görgüsüzlük olsun.Millet sevgilisi ile öpüşürken,yiyişirken fotosunu koyuyor,bazı çiftler yaptıkları çocuğun boy boy fotosunu koyuyor hele çocuk erkek ise pipi fotosu bile görme imkanınız var,millet yediğini,içtiğini,zıçtığı her mokun fotosunu koyuyor,her gittiği yurtdışı tatilinde 3500 adet foto koyuyor bunlar görgüsüzlük olmuyor ama motosiklet sever birisi gerçekten çok sevdiği motosikletinin fotosunu koyunca görgüsüzlük oluyor?Benim burada profil resmimin aynısı Facebook'ta da var ara sıra kullanıyorum.Motosikletim farklı bir kompozisyon ile çekilmiş güzel bir fotosu var onu da Facebook cover fotosu olarak kullanıyorum ara sıra.

Tamamen katılıyorum, profil resmi beni ifade eder ve o yüzden de motor üstündeki fotoğrafım var.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:46 ----------

benim de yok. koyanlar da genellikle kimlik tanımlarını motosiklet üzerinden yapan vasıfsız insanlar olarak görüyorum. bir şey olamadık bari " motorcu " olalım gibi. fakat konulan fotoğraf önemli tabi ayrıca bir kampta vs olunursa benim yargılama hakkım yok fakat direk motosiklet ve fotoğrafı çeken arkadaş varsa bence durum böyle.

Sizin motosikletiniz nedir...?merak ettim de...

Öyle şeyler paylaşılıyor ki bence motosiklet paylaşmak daha hoş :)
Sonuç olarak herkesin hayatına kimse karışamaz. He nasıl karışamaz, Ben bunu paylaşırım bu bayan şunu paylaşır şu şekil paylaşır.Benim yorumlamam bu kadar

Sosyal medyanın neredeyse bütünü fotoğraf paylaşarak hava atmaktan ibaret.
Aldığın eşya evlik hayvan gibi maddiyatı olan yeni fotoğraf çekmek, Gezdiğin gördüğün yerleri fotoğraflayıp bak ben gittim siz gidemediniz lan demek. veya Aha ben yedin içtim sıçtım eğlendim sen ne yaptın hahahah gibi fotoğraf paylaşmaktan ibaret olduğu için yapacak çok bir şey yok.

Yıkayıp koymka, park halinde çekip koymak görgüsüzlükten ziyade bizim bakış açımızı ve değer yargılarımızı gösterir. Aslında kişinin amacı da gösteriş değildir, onun gibi motosikletin temizliğine veya fiyakasına bakıp vay be diyecek kişilerle paylaşmaktır. O nedenledir ki çıplak motosikletlerden inceleri, enduro veya krosu sevmezler. Rayzikçidirler. Benim fotograflarım genellikle ya diz yerde, ya tekerler havada ya motor çamur içinde temalarıyla oluyor. Yani olay motosiklet değil, motosiklet ile yapılan işler. Benim motosiklete bakış açım da bu demek ki.

F54

Ben her türlü resim paylaşırım motorlu olan
Kimseye hava yapacak halim yok
Benim her türlü tek başıma havam var zaten
Yani motor bi aksesuar gibi kalıyor Yanımda

benim de yok. koyanlar da genellikle kimlik tanımlarını motosiklet üzerinden yapan vasıfsız insanlar olarak görüyorum. bir şey olamadık bari " motorcu " olalım gibi. fakat konulan fotoğraf önemli tabi ayrıca bir kampta vs olunursa benim yargılama hakkım yok fakat direk motosiklet ve fotoğrafı çeken arkadaş varsa bence durum böyle.

Vay köftehorlar vay çakallar bak sen şunlara ya isim ver bana

Motosiklet fotosu paylaşmak neden görgüsüzlük olsun.Millet sevgilisi ile öpüşürken,yiyişirken fotosunu koyuyor,bazı çiftler yaptıkları çocuğun boy boy fotosunu koyuyor hele çocuk erkek ise pipi fotosu bile görme imkanınız var,millet yediğini,içtiğini,zıçtığı her mokun fotosunu koyuyor,her gittiği yurtdışı tatilinde 3500 adet foto koyuyor bunlar görgüsüzlük olmuyor ama motosiklet sever birisi gerçekten çok sevdiği motosikletinin fotosunu koyunca görgüsüzlük oluyor?Benim burada profil resmimin aynısı Facebook'ta da var ara sıra kullanıyorum.Motosikletim farklı bir kompozisyon ile çekilmiş güzel bir fotosu var onu da Facebook cover fotosu olarak kullanıyorum ara sıra.

adam haklı beyler dağılın

Ya arkadaşım öyle insanlar var ki sabahtan akşama nereye gitmiş ne yemiş ne içmiş hepsine tanık oluyosun sosyal medyada.Ve bizim konuya gelecek olursak ara sıra öyle pozlar yakalarsın ki çok beğenirsin her zaman bildiğin tanıdığın motor senin motorun ama o an gelir ki daha bi seversin motorunu o resimde,ardından paylaş butonunu arar gözlerin :)

Bende sürekli aynı pozlar onlarca yüzlerce resim paylaşanlara kıl oluyorum :pl:

Motosikletli fotoğrafımı hiç profil veya kapak fotoğrafı yapmadım. Motosikletimle fotoğraf koyucaksam da ön planda ben oluyorum motosiklet dolaylı olarak görünüyo.

DKN

atıyorum tabi atmam mı. rayban gözlüklerimi takıp yandan bakış atıyorum altına da kıskananlar çatlasın yada para var huzur var yazıyorum :mrgreen: artist mi ? ne artizi ? artiz ne ararla la bazarda

Bakış açısına baglı... Kotu niyetli, fesat, kiskanc insanlar elbette bu sekilde algilayacaktir. Sosyal medya artık kendini ifade etme yeri oldugu icin goze sokulmayacak sekilde birkac fotografın bence hic bir abes yanı yok. Aksine bu sekilde motosiklete ilgi duydugunu bilmedigim bircok arkadasimla muhabbet etme firsatim oldu hatta bu sekilde tanisamayacagim bircok insanla tanistim farkli sehirlerden veya is yerinden... Ayrica motosiklet bircok insan icin guzel seyler ifade eder. Sempati olusuyor yani..

İlk motoru aldiğimda bir fotoğrafım vardı koyduktan sonra düştüm. Kesin nazar dedim kaldırdım. Sizlere de olmuyor mu hic

Mersin İl Temsilcisi
bir h2 motosikleti olsun da adamın , o zaman görürüz böyle başlığı kaç kişi açar?

buna göre, bir ressam da yaptığı tabloları asamaz; çünkü ben yetenekliyim siz yeteneksizsiniz demek mi olur?

Ah be şundan olaydı benim hesabı bırak motoruma özel bir hesap daha açardım.. Avrat beni boşardı valla..

Color_SBK-Panigale-R_1067x600.jpg

MT-7 nin nesini çekip koyayım nete..??
Aha buda benim gariban..

screenshot_7.jpg

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar