Sosyal medya fenomeni güzel motorcu Olga Pronina motosiklet kazasında öldü

Güzelliği ve cesaretiyle sosyal medyanın fenomeni haline gelen Rus motosikletçi Olga Pronina, sürüş sırasında gerçekleştirdiği akrobatik hareket sırasında selfie çekmeye çalışırken geçirdiği kaza sonucunda hayatını kaybetti.

Motosikletiyle paylaştığı fotoğraf ve videolarla Instagram fenomeni olan ve binlerce takipçi toplayan Rus motosikletçi Olga Pronina'dan acı haber geldi.

Pronina, motosikletiyle akrobatik bir hareket yapmaya çalışırken geçirdiği kaza sonucunda hayranlarına veda etti.

Vladivostok'ta trafik polisi olan Oksana Ameliçkina, Pronina'nın kaza geçirdiğini belirterek olayla ilgili bilgi verdi.

Ameliçkina "Kaza sırasında başında kaskı vardı. Hız sınırını aştığı için daha önce çok kez uyarı almıştı. Kaza sonucunda motosikleti parçalara ayrıldı" dedi.

Ameliçkina, kazanın ardından olay yerine ambulansın çağrıldığını ancak Pronina'nın vücudunda oluşan çok sayıda kırık nedeniyle ambulans gelmeden hayatını kaybettiğini belirtti.

Pronina'nın, küçük bir kızı olduğu da bildirildi.

Kaynak: Sputniknews

oJw86u.jpg

n4g8vE.jpg

hJTuUG.jpg

OvqB0o.jpg

Ekli dosyalar

• Olga-Pronina.jpg
    Olga-Pronina.jpg
    95.1 KB · Görüntüleme: 23,479
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bende duymamıştım. Şöyle bi arattım da çıkan fotoğraflardaki haliyle sürmüyordur herhalde diye düşündüm.

Monika dediği kisi bu zaten Knk, monika sadece nick gibi bir isimdi.
Tanımıyorum diyen arkadaşlar olmuş, bizim bütün grup tanıyor merak etmeyin :D :D
Lan kadın ölmüş konusturmayin beni :D

Aslında aynı anlamda söyledikte neyse ortalık karışmasın.Acımız var.

kaza fotoğrafları çok kötü. oldukça süratliymiş. parçalarını yoldan toplamışlar.

Da bitişik yazılır

Bi an şüpheye düşmüş olsam da yanlış yazdığımı düşünmüyorum. Sizin cümlenin sonuna bir nokta alabilir miyim ?

Monika dediği kisi bu zaten Knk, monika sadece nick gibi bir isimdi.
Tanımıyorum diyen arkadaşlar olmuş, bizim bütün grup tanıyor merak etmeyin :D :D
Lan kadın ölmüş konusturmayin beni :D

Yoksa sizin enduro kabilesinden miydi bu ablamız ?

Monika nın endurocu olduğunu düşünen ss ciler ağlıyordu.
Touringciler feveran içinde :p

Kadını tanıyorlar ama, motosikletçi olarak değil sanırım:silent:

Monika nın endurocu olduğunu düşünen ss ciler ağlıyordu.
Touringciler feveran içinde :p

Kadını tanıyorlar ama, motosikletçi olarak değil sanırım:silent:

Ahmet abi meğer ben de biliyormuşum :) Şimdi instagram hesabına girince anladım ki keşfette sürekli çıkan ablaymış bu :)

Tabii ki de-da orada ayrı yazılır biraz Türkçe bilginiz olsun şunu da söyleyeyim Türk Dili ve Edebiyatı okuyorum.

Ben zaten çok yanlış gelmişim. Konu başlığı uzun diye sığmıyordu telefon ekranına. Meğer orada da bir "da" varmış :) Bende kendi yazdığım doğrudan şüphe ettim.

Ölen Rus , tartışma konusu tde :queen:

Sanki Cumhurbaşkanı' na mektup yazıyoruz.

Gündelik hayatta kullandığımız lisan zaten yazım kurallarına aykırı.

Bukadar takıntı yapmayın.

Kaza fotoğraflarını gördüm. Motorun şasesi komple çıplak kalmış.
Nasıl girdiyse bariyerlere motosikletbile rende olmuş.

Kaza fotoğraflarını gördüm. Motorun şasesi komple çıplak kalmış.
Nasıl girdiyse bariyerlere motosikletbile rende olmuş.

Kazadan önce alkol alırken hikaye paylaştı yazıyordu bir yerde ama başka yerde görmedim sonra. Gerçi çok araştırmadım. Eğer doğruysa mutlaka etkisi vardır.

Bi an şüpheye düşmüş olsam da yanlış yazdığımı düşünmüyorum. Sizin cümlenin sonuna bir nokta alabilir miyim ?

Yoksa sizin enduro kabilesinden miydi bu ablamız ?

Yok dostum Enduro'cu olabilecek asalete sahip değildi rahmetli varsa yoksa Moto Butt sayfasına malzeme çıkarırdı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar