Sorun mu var?

140km civarı hızlarda motosikletim debriyaj tokatlama gibi 2 3 bazen 4 saniye de bir tokatlama yapıyor gibi tepki veriyor 2 kişi hafif yokuşta ama devirli ve yüksek süratte oldu ilk defa başıma geldi. Servise sorucam yine ama nelerle karşılaşacağımı bilen var mı?

Dümdüz asfalt yoldu evet debriyaj fikirlerimin arasındaydı kesinlikle eminmisin debriyaj olduğundan? Bütçe ayıracagim çünkü bakımına göre.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:35 ----------

Motorun 26 binde ve benden önceki sahibinin de sakin birisi olduğunu belirtmek de isterim

Dümdüz asfalt yoldu evet debriyaj fikirlerimin arasındaydı kesinlikle eminmisin debriyaj olduğundan? Bütçe ayıracagim çünkü bakımına göre.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:35 ----------

Motorun 26 binde ve benden önceki sahibinin de sakin birisi olduğunu belirtmek de isterim

Cbr250 ve sakinlik?mutlaka olabilir ama R25 gibi gazlama ve limit dışı sürüşle meşhur bir motordur..

debriyaj tokatlama derken? ne anlama geldiğini anlayamadım.
debriyajı çekip bırakmış gibi silkeleme mi oluyor?

140 km gibi hızlarda oluyosa debriyaj değildir o mutlaka baktır. sebebini öğrenince yazarsan merak ettim ne çıkıcak.

CBR250R de daha önce karşılaştım 6. vites de kaçırıyor abi diyordu cocuk inan mamıştım tas yaylarını değiştirip yeni debriyaj seti dizdim göbekde degiştirdim düzelmişti 13 000 km de idi motor cbr 250 de öyle bir rivayet var debriyajdan başka kim se seni boşa atamaz hazırlıklı ol yüklü gel .

Aynen öyle ama 2. 3. Viteste ki kadar sert değil çok hafif bi geri ileri silkeliyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:17 ----------

Kerem abi cevabın için çok teşekkür ederim böyle kullanmamda bir sakınca görüyormusun?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar