Şort-Terlik-Hayabusa

Merhabalar sadece yazmak istedim,yaklaşık 20 dakika önce mahallemde oturan bir kişi ile eşi üstlerinde şort,t shirt,terlik ve altlarında hayabusa ile geçti gittiler.İnsanların hayatı artık bu kadar mı ucuz altlarındaki motor 1300 cc 2.5(+-) saniiyede 100 km ye çıkıyor yanlışlıkla gazı açsa (Allah Korusun) neler olacağını kestirmek güç olmasa gerek...

Buna natural selection diyor gavurlar takma kafana sevin hatta böyle şeylere :)

Merhabalar sadece yazmak istedim,yaklaşık 20 dakika önce mahallemde oturan bir kişi ile eşi üstlerinde şort,t shirt,terlik ve altlarında hayabusa ile geçti gittiler.İnsanların hayatı artık bu kadar mı ucuz altlarındaki motor 1300 cc 2.5(+-) saniiyede 100 km ye çıkıyor yanlışlıkla gazı açsa (Allah Korusun) neler olacağını kestirmek güç olmasa gerek...

Geçen bende gördüm ikisinde de kask yok muhtemelen eşler. Altında motor 30bin civarı ama bin liraya belki hayatları kurtulacak. Ne kadar risk taşıdıklarını bilmiyorlar valla korkutuyor insanı.Sonra motorlar hep tehlikeli diye gözüküyor. Aslında motorlar tehlikeli değil bizler, sürücüler ekipmansız çıkarak tehlikeli olmasına sebep veriyoruz.

Hiç kafanı takma bırak ölsünler , onlar kendini düşünmedikten sonra senin düşünmene hiç gerek yok doğal seleksiyon da görevini yapar bir yandan

kişilerin hatalarını ülkelere bağlamayın ben geçen yaz miami de altlarında gsxr fireblade r1 lerin üzerinde sadece shortla çıplak niggalar görüyodum natural selection :)

Kıbrısta okuduğum ve motor sürdüğüm dönemde vazgeçilmez zevkimdi. Bir gün gene aynı kombin ile arkamda artçım varken sadece 50km ile kaza yaptım. Kaza sonrası artçıma birşey olmadı fakat benim sağ bacak fibula ve tibia kemiklerim kırıldı. Kırılan kısımda azda olsa doku kaybı oluştu. İki adet operasyon geçirdim. Deyneksiz ayağa kalkmam 3 ay tam anlamı ile toparlamam 1.5 sene aldı. Burdan ben kendime ders çıkarttım çıkartmayanlar tekrar tekrar okusun.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bilmiyonuz galiba hayabusa motordan ote baska bi boyuta girdigi icin ondan dussende bisey olmuyor direk obur tarafa gidiyosunya oyuzden sadece short terlik yetiyor kask gerekli deyil ona lutfen yanlis ornek olmayalim polisler sort terlik niye giymiyosun diye ceza keserse sasirmam :bestmt:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar