Evet sanırım beklemeden almalı Ps 4 ü.
kırık ps4 var mı ? pc de bile 1 saat oyun oynayan sosyal bir insanım aslında ama gta 5 far cry 4 vs gibi oyunları psde oynamak ıstıyorum ama orjınal oyuna para vermek ıstemıyorum alırsam vermemde zor olcak. Alsammı acaba kaç para bi ps 4![]()
Ezio41 ps3 e o kadar, ps4 e gtav güncellemesi 5 gb, oyunun kendisi zaten 50 gb ps4 de![]()
Ps3 de genelde online oynarsam Call of Duty Ghost .Psn hesabım : JOHN_CONNOR_TR ekleyebilirsiniz
Ezio 41 yaş kaç, evlimisin.
aslında ben oynamak isterdim gts 5'im var ama zaman ve psn plus yok.
En son far cry 4 aldım ve far cry 3'ten aldığım hazzı alamadım hayal kırıklığına uğradım. Uncharted halen en sevdiğim oyun 1-2-3 collection ve A Thief End'in çıkmasını merakla bekliyorum.
Ps3'um var ama PS4 aldığım için rafa kaldırdım birde Xbox Öne sahibiyim.Eklemek isteyenler için Psn: Source__53 Live: Source53
Ps4 var bende Downdo ve Downdo06 yazarsan çıkar psn de![]()
Şu aralar bf4 metro hardcore fena sarıyo, iftara kadar vakit geçirmek için birebir
Far Cry 3 efsaneydi evet , fc4 bende de var ama fc3 teki kadar zevk alamadım bende . Uncharted serisi bende de var . Bende bekliyorum yeni çıkacak oyununu .![]()
Ps4'ten ekliyorum hocam .Hangi oyunlar var ?
Ekliyorum şimdi sizide . Hangi oyunlar var ?
Bf4'ü hangi konsolda oynuyorsun beraber multiplayer atabiliriz . İftara kadar vakit iyi geçiyor aynen .![]()
Driveclub, ride, the order 1886 var hocam sizde ride varmi?![]()
Ride'ın demosu var bir tek ne yazıkki .Tam sürümünü daha alamadım , siz kaça aldınız acaba ?
Ben kutulu olarak 140TL'ye aldım hocam bence kesin seversiniz
Ride için ufak bir inceleme yaptım belki bakmak istersiniz:
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/148749-ride-kullanici-incelemesi-motorsiklet-simulasyonu.html
Ps4 de oynuyorum. Eklemek istersen benim nick Binbirbit açıklamaya ezio diye yazarsan kabul ederim.