MERHABA
SONY HDR-AS 50 ACTİON CAMERASI ALDIM YALNIZ BU KAMEREDA MİKROFON GİRİŞİ YOK ACABA GO PRODA OLAN MİCROFON ADAPTÖRÜ GİBİ EK KULLANIP MİKROFONU KULLANABİLİYORMUYUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
Ekstra mikrofon olmaz, uyumlu değil.Motovlog çekimi için uygun değil yani.Sadece görüntü alırsınız.Ama muhabbet sohbet işine girmeyeceksen kameranın dahili mikrofonu zaten çok iyi.Kasktayken dahi sesinizi aliyor
Bende Sony HDR AS50'yi yeni aldım. Yorum yazanlar mikrofon takılamadığından emin mi acaba? Çünkü, bir yerde okumuştum. Micro USB girişinden adaptör ile mikrofonları otomatik olarak algıladığını. Bence emin olmadan yorum yapmamakta fayda var. Konuyu araştıracağım. Sağlıklı bilgi bulursam yazarım. Ayrıca gece çok güzel çekim yapıyor.
Sony aksiyon kameraları micro usb portundan mikrofonu desteklemez.Xioami'de falan olduğu gibi cihazın içini açıp dahili mikrofonu iptal ederek elektronik bazı işlemler ile yapanlar var ama anlayan adamın işi o da.Garantisi olancihazı yazık etmeye gerek yok.Bu kameranın amacı başka, mikrofon girişi olanın amacı başka.Amacına göre kamera almak en mantıklısı.
Vlog açıcaksan açma, lütfen
Ben de bunu anlamıyorum, anası mısın babası mısın sanane?Adam heves ettiyse açsın. Beğenmezsen izlemezsin.
Ben de bunu anlamıyorum, anası mısın babası mısın sanane?
Karar değil o istek farkındaysan, lütfen yazmışım oraya. Herkesin abisi olamazsınız, bırakın bu ayaklarıOnun yerine karar veriyorsun. Karışma diyene "sanane" diyorsun. O ufak bir çocuk. Sen de velisi. Öyle mi?![]()