altinelbiseliadam da inceleme videosu var. yardımcı olabilir. bir de youtubeda bişrçok karşılaştırma videosu var.
bütçem yok olsa ben de bu kamerayı almayı düşünürdüm.
alan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.
Bu aralar bende inceliyorum. altinelbiseliadam'ın videosu incelemeden ziyade bildiğin reklam , böyle bir ürün var güzel alın şeklinde olmuş

hiç kusurlarından bahsetmemiş. Yotube'daki diğer inceleme videolarıda kafa karıştırıcı :cherry: 7-8 video izledim. hiçbirinin görüntüsü bir diğerini tutmuyor kiminde go pro 3 black edition öne çıkıyor. Kiminde sony HDR 100v . Sadece şundan emin oldum sony'deki steadyshot özelliği bayağı işe yarıyor. Onun dışında renk contras detay v.s olayları kafa karıştırıcı iki kameranında birbirine fark atttığı ışık ortamları var.
Öyle ki bir video izliyorsun, bu Sony alınmaz diyorsun. Sonra bir başka video izliyorsun, Go pro + Black nekadar dandikmiş dedirtiriyor. İnsanlar bu videoları hazırlarken ya tarafsız davranamıyorlar yada aletleri kullanmayı beceremiyorlar veyahut aktarım sırasında videoların kalitesini bozuyorlar.Bu kadar tutarsızlık olmaz. :silent: yada her iki kameranında ciddi zaafları var :mrgreen: gözünü kapatıp birini seçicen. Benim üzerinde durduğum en iyi görüntü kalitesini kim veriyor yani kamerayı kamera yapan özellik

yoksa sony içerdiği özelikler açısından go prodan şimdilik daha iyi bir alet gibi görünüyor. (gps, ergonomi, görüntü aktarım çeşitliliği, kol saati v.s) Yani motorda kullanmak için daha ideal gibi.