Sony AS300 mi ? Go Pro Hero 5 mi ?

Öncelikle merhaba arada youtube video atmak ve güvenlik amacıyla aksiyon kamerası almak istiyorum.1080 60 FPS olarak çekeceğimden Sony AS300 düşündüm 900 TL lik bir fiyatı var GO PRO nun ise 1800 TL lik bir fiyatı var. Sony AS300 işimi görür mü almışken iyi birşey alıp GO PRO mu almalıyım ?

Optik sabitlemeden dolayı tabiki as 300 diyorum.Bende x3000 var 4k hariç tüm özellikleri aynı. Müthiş bir kamera. Videoları kanalımda görebilirsiniz. 780tlye geçen hafta arkadaşlara 3 adet aldık.

Bana kalırsada kesinlikle sony bende KTM250'ye katılıyorum optik sabitleme harika bir özellik. 2. yapısından dolayı kask için daha uygun rüzgarı daha iyi yırtıyor.

127

Sony kullanıyorum bende efsane bir kamera. Ama hardcore vlog yapacaksan 4k video kayıtlı kamera şart. Onun dışında AS300 fazlasıyla iyi.

Bir tek kafama takılan sony çeneye montaj nasıl olur yana takmak için uygunda açı güzel olmuyor o zaman,birde piyasada fazla yok sanırım

Eğer çeneye takıcaksan sonylere bakma zaten kötü oluyorlar yapılarından dolayı ama ben zaten çenede sevmiyorum :) kaskın soluna takmayı seviyorum çene ise gopro alıcaksın

ikisininde youtube dan 60 fps karanlıkta çekim karşılaştırmalarına bak hangisi daha iyiyse onu al

Sony As300 kullanıcısıyım. Optik sabitleme gerçekten işe yarayan bir özellik. Eğer vlog düşüncen varsa öneririm ancak güvenlik için kask kamerası yetersiz . Motosiklet kara kutusu daha mantıklı. Kamera kaskımın sağ tarafına takılı.(solu intercom a ayırdım.) Shoei qwest kullanıyorum. Açıyı ayarladığında kaskı görmeden sadece yolu çekmesini sağlayabilirsiniz. Vlog çekmiyorum ancak youtube a yüklediğim videolar var örneğin;
https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=7vqqMDXPDJ0&app=desktop

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar