Sony action cam yardım

Merhaba arkadaşlar konu hakkında tecrübelerinize ihtiyacım var. Ağustos'ta yapmış olduğum kazadan sonra kendimi yeni yeni toparlıyorum ve bu süreçte önümüzdeki sezon için ekipmanlarımı yeniledim ve birde action cam aldım daha önceden böyle bir alet kullanmadığım için hangi harici mikrofonu almalıyım bilemiyorum ve o kadar aramama rağmen Sony aka-sf1 isklet kafes bulamadım. Harici mikrofon ve iskelet kafes hakkında yardımlarınızı rica ediyorum.

Amazonda bile olmadığına göre biraz zor dostum. İkinci elleri zorlayacaksın gibi

Peki, housing i alt tarafindan delmek ve open close kısmını iptal etmek sorun olur mu senin icin ?

Olmaz üstad

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:36 ----------

Mikrofon olarak hangisini almalıyım

Peki o zaman hic sorunu yok. Yapman gereken şu, action camin alt kısmını vidaları sokerek kapağı cikartmalisin kirmaadan. Sonra vidalari yerine takmalisin boylece aksiyon cam in baglanti kismini kapatan kapak çıkmış oldu kırmadan dökmeden. Şimdi mikrofon deliğine denk gelen housin kısmı kabi catlatmadan hafifce matkapla delmelisin,3.5mm jack ağzı girişinden biraz genis şekilde.

Open close kısmını iptal etmen için kırman gerek o kısmı iptal edicen. Merceği tutan kapağın sabitlemek icin plastik bağlantılar vardir kelepce gibi bauhausda var onlardan alican housing arka kısmında deliklerden gecirip simsiki sekilde tutturcan.

Miktofon icin once kendi cep telin meikrofonlu kulakligini denemeni tavsiye ederim.

Rica ederim. Cok basit bir sürec hic zorlanmazsin. Ayrica baglanti aparatları icin Kaan elektronik var , sony dönüştürücü aparat aldigin zaman tüm diger aksiyon kamerası bağlanti parçalarını kullanırsın. Birde skeleton frame etrafi acik toz toprak lens mens bence motorda sakat alma bu yol daha ii

Sony nin baglantilari ile uğraşma bence.

ben de bulamıyorum, tavsiyeniz için teşekkürler, en kısa zamanda deneyeceğim, ama sony'nin hala satmakta olduğu bir kamera için aksesuar desteğini kesmesi saçmalık, müşteri hizmetleri ise bu olayı işin içinden çıkılmaz bir döngüye sokuyor. Ürünü mağzalarda bulamadığımı, istanbuldaki bütün mağazalara siteniz üzerinden ulaştığımı söylememe rağmen, call center ve mail üzerinden aynı mağazaları saymayı sürdürüyorlar.

İskelet frame zaten kamerayı açıkta bırakıyor. Toza toprağa taşa her türlü şeye karşı korumasız. Benim londrada arkadaşlarım var. Amazon co uk den aldım ürünü ödedim iptal ettim, düşününce motovlog için korumasız kalıyor.

Housing i delebilirsiniz çok basit çözüm fakat ben delmek istemedim. Bir diger çözüm ses kaydedici veya kendi telefonunuzun ses kaydedici programını kullanmak.

Ben kendim şöyle yaptım,interphone sport modeli var, akıllı telefon uzerinde bluettooth mikrofon ses kaydedici programlar var boylece bluettooth sisteminin mik. Kullanabiliyorum.

dönüştürücü aparatlar ile diğer aksiyon kameralarının aksesuarlarını da kullanabiliyorsunuz.
onları da kontrol edin.

kaan elektronik firmasının ismi geçiyor bu konuda.

kaan elektronıge bızzat gıttım,dukkanına, gayet guzel aparatlar,70-80 tl lık alım yaptım. kendı uygulamamın resmını eklıyorum.orjinal sony baglantı aparatları yerıne bunları kullanmak daha kullanıslı ve az malıyetlı.

Son düzenleme:
yurt dışında buldum sonunda, http://www.grooves-inc.de/sony-aka-sf1-skelettrahmen-sony-gehaeuse-action-camcorder-pZZa1-2097452489.html?osCsid=994f8d7b4202bda632ea0dce9c946ff9 türkiye'ye de ücretsiz kargo, 100tlye geliyor ama sıfır :) benimki şuan kargoda, umarım sorunsuz bir şekilde elime geçer

Sf1 toza ve oluşabilecek böcek sinek carpmalarina yani bilimum.dış etkenlere karşı kamerayi korumasız bırakıyor veya koruma seviyesini epey dusuruyor. Yine tercih sizin.

haklısın ama öbür türlü de makina daha çok ısınıyor ve buğulanmaya karşı ekten bi şeyler kullanmak gerekebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar