Sonunda :):):)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun güle güle kullan.. :D

hayırlı olsun şuan gezmekle meşgulsun tabi doğal olarak kazasız belasız kullanman dileğiyle....:rendeer:

Hayırlı olsun, allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.

Hayırlı olsun, tekerin düz bassın,
Onca zaman beklediğin oyuncağa kavuşmanın ne kadar güzel bişey olduğunu bilirim :cat:

hayırlı olsun kardeş Allah kazasız belasız güle güle kullanmak nasip etsin.bende almak niyetindeyim nasip olursa, hakkaten güzel makine.

hayırlı uğurlu olsun ee resimleri bekliyoruz hangi renk bu arada ? haa bu arada neden cbf 150 düşünmedin :)

saolun arkadaşlar biraz geç oldu ama resimleri ekliyim :)

arkadaşlarla yaptığımız ufak ama kazalı geziden bikaç foto :)
cumartesi akşamından konuşmalar başladı yarın neyapalım diye sonra karar verdik orman yolunda gezicez takıldık Honda XL 200'un arkasına tam gidiyoruz biraz dik yerden çıkıyoruz derken bide gözlerimi açtım yerdeyim :queen:

sadece ön grenajda çizik var bendede bişey yok ilk kaza oldu bitti bende korku oluştu tabi ben bu yokuşu elimde çıkartıcam dedim ki çıkarttım :mrgreen:

motorumdaki çiziklerin verdiği uzuntuyle birlikte kendime kızmam falan derken motoru çıkarttık duz yola

burda arkadaş motoru itirmekle tutmak arasında kalmış ben ceketi çıkartırken :queen:

resimler bukadar fazla resim çekemedik toplam 70km civarında bir geziydi geziye katılan tatlı su motorları YBR125 Honda kinetic ve buyuk kardeş XL 200

ilk motorum ilk gezim ilk kazam işte bu arkadaşlar :):)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar