Sonunda :):):)

hayırlı olsun yiğitim :d kazasız belasız sürüşler. ben de bi tur attım ya gsl motormuş sevdm iyi bak kerataya :d

kardeşim hayırlı olsun bende bugun verdim taş gibi bws mi bir kaç güne benimde yeni motor grliyor allah cümlemizi kazadan beladan korusun

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun :rendeer: en güzel seçim ...

güle güle bin biraderim, agzın kulaklarındadır zaten senin şimdi. ben de ilk aldığım gün yerimde duramıyordum.

Hayırlı olsun kardeşim. Kazasız, belasız kullanman dileği ile keyifli sürüşler. :rendeer:

Hayırlı olsun, Ayvalık'da görüşürüz.:)

evet arkadaşlar 2.5 yıllık özlem sonlandı ve benımde artık bir motorum var bugun ani bi kararla Yamaha YBR 125 aldık :queen::queen: anlatılmaz guzel bir duygu bu yaaa:mrgreen:

tebrik ederim çok güzel fevkalade harikulade süper bi seçim :cat::wiinkk::cat::wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayırlı olsun kadeşim kasksız sakın kullanma :rendeer: tekerin düz bassın :) virajlar hariç :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

hayırlı olsun kadeşim kasksız sakın kullanma :rendeer: tekerin düz bassın :) virajlar hariç :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:queen::queen:

hepinize çok teşekkürederim arkadaşlar fotoları yarın ekliyorum kendi makinemde bi bozukluk oldu yarın arkadaşınkiyle çekiyorum resimleri :):)

aldık :) anlaşılan çok arkadş yardımcı oldu.. yada ben kendim ve motosikletci ruhum mu diyorsun.. güle güle kullan arkadaşım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar