Sonunda...

İki saat kadar önce resmen motorumu aldım. Regal Raptor DADYW DD250E-9. Mecidiyeköy Aykon'dan aldım. Hatta aldık diyecem çünkü en iyi dostumla beraber aldık. (2 kırmızı) :cat:

Ehliyet işlemlerinide başlattım. Süper bürokrasimizi bir geçebilirsem hafta başı ehliyetimde cebimde. :farao:

İlkkez vitesli büyük bir motorla trafiğe çıkacağım için halen biraz heyecanloıyım ama umarım en kısa sürede motora alışıp bu acemilik dönemini kazasız belasız atlatırım.

p.s: Yine Aykon'dan motorlarını alan gençadam ve batista'ya da hayırlı olsun diyorum :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ozaman siftah için yarın akşam bowlinge beklerizzz :cat:
hayırlı olsun

Hayirlisi olsun..
En kisa zamanda atlatirsinda havalari pek iyi denk getirememissin :) Yaz bai alsaydin da rahat rahat pratik yapsaydin. Simdi sana acil Full koruma kislik bir mont+Full face (tum yuz kapali) kask lazim sakin ihmal etme. Haa bir de bellik! Fitik olmamak yada bobreklerinden olmamak icin ..

:rendeer:

Hepinize hayırlı olsun hocam kazasız belasız uzun yollar nasip olsun.

alestevardiya: öncelikle teşekkürler.. havalar konusunda haklısın ama yapacak fazla birşeyim yoktu. Hem ehliyet anca yetişti hemde kendi imkanlarımla aldığım için parayı biriktirmem zaman aldı. Artık pastırma yazının uzun sürmesini dileyecem.

Ama birde şöyle bak.. motor almaya Haziran ayında karar verdim ve şu an altımda :cherry:

Korumalarla ilgili; ufak bir araştırmadan sonra Grex marka Full Face (Flip-Up) kask aldım. Gayet kaliteli gözüküyor. Bellik konusu ne kadar acil. Açıkçası Motor-ehliyet-kask-kurs hepsinin maliyetleri bir anda yüklendi ve şu an bu tür pahalı malzemeleri almak için bir süre beklemem lazım :silent:

Peril: Sana da teşekkürler. Bowling olayı nedir?

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayırlı olsun babacan....................!!! :rendeer:

motorlarınız hayırlı olsun, yeni makinalarda herheangi değişiklik varmı acaba görünüm olarak :cat:

votka.. ufak bir ekleme dışında büyük hiçbir değişiklik yok. Sadece artık çantalı vermeye başlamışlar. Yanlarında iki tane (sert plastikten-motorun renginde) çanta var. Çantalar gelince de arka sinyaller arkada aşağı tarafa kaydırılmış. Bunun dışında herşey aynı.

En kısa sürede motorun fotoğraflarını çekip siteye koyacağım. Adet bozulmasın :cherry:

Bellik ne kadar acil sorunun cevabini: Butun belim agriyor, bel fitigi, arkadaslar sirtimda agri var linklerinden takip edebilirsin! :sunny:
Bende biraz gec edindim ama inan cigerlerine kadar isitiyo insani :cherry:
Sen o zaman kislik, tam koruma montunu al da onlar uzun olur belini de koruru, disini de.. :queen: -(kislik montlarin her kati ayri ayri cikip yazlik olanlari var onlar tavsiye...)-

alestevardiya, hazıra konmuş gibi olmiim ama bana önerebileceğin bir site veya marka varmı gidip çeşitlerini ve fiyatlarını karşılaştırabileceğim :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Belliği kesinlikle ihmal etmeyin arkadaşlar.Özellikle kışın bellik ve kask zaten eldiven mont kesin giyiniyoruz.Motorlarınızı güle güle kullanın sağlıklı kullanmak için canınıza dikkat edin :flower: :mrgreen: :sunny:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayırlı olsun güle güle kulanın motorlarınızı :cat:
allah kaza bela vermesin :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar