Sonunda Yıllardır düşlediğm hayallerim gerçek oldu.Motosiklet dünyasına tamamyle grdm

evet kaiser arkadaş şimdilik ağır ama dediğin gibi ilerde alışırım sağa sola çeke çeke.. bide çekerken düşürücm diye korkuyorum..
tşk.

Sevgili arkadaşım senle aynı heyecanı bende yaşıyorum tekerin düz bassın Allah tadını çıkartarak binmeyi nasip etsin.

Sevgili Ayhan hayırlı olsun, güzel günlerde kazasız belasız sevdiklerinle kullan inşallah... Eğer sitemizin http://www.motosiklet.net/forum/donald-duck/ başlığındaki Reşad abimizin yazılarına bir göz atsaydın ilk tecrübeni daha selametle geçiştirebilirdin. Ben motorumu almadan önce onun kitabını hatmettim ve arkasından da 2 CD motosiklet sürüş tekniği filmini izledim... Bunları yine de ihmal etme... Yolun, farın ve şansın açık olsun.... :rendeer:

Herkeze çok teşekkür ederim:rendeer: güzel cevaplarınızdan dolayı.. Dahada mutlu oldum şimdi:cherry:
Her hafta güzel havalarda sürmeye devm edicğim evt dediğiniz gibi sevdiğim işleri çabuk kapıyorum ama uygun bir yer bulursam eğitimde düşünüyorum bakalım hayırlısı.
Evt motoru 2. el aldım biraz pahalımı aldım bilmiyorum ama aldık işte.. 2500km de 3,500ytl ye aldım repsol
tekrardan teşekkürler..

egıtım ıcın sana bır yer soyleyeyım ayhan abı www.honda.com.tr adresıne gır egıtım merkezı var oradan bak :cat:

Sevgili Ayhan hayırlı olsun, güzel günlerde kazasız belasız sevdiklerinle kullan inşallah... Eğer sitemizin http://www.motosiklet.net/forum/donald-duck/ başlığındaki Reşad abimizin yazılarına bir göz atsaydın ilk tecrübeni daha selametle geçiştirebilirdin. Ben motorumu almadan önce onun kitabını hatmettim ve arkasından da 2 CD motosiklet sürüş tekniği filmini izledim... Bunları yine de ihmal etme... Yolun, farın ve şansın açık olsun.... :rendeer:

teşekkürler paylaştığın için.. sayfaları inceleyeceğim..
saol..

celil ybr teşekkürler.. hondanın sitesine daha öncelerden baktım ama 2 günlük eğitim için çok fazla istiyorlar gibi.. şimdilik idare ediceğim uygun fiyatlı bir eğitim bulabilirsem b. ihtimalle faydalanıcağım.
Teşekkürler..

Herkeze cevaplarından ve ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum..

Teşekkürler martenmax.. kullanırken hep içten gülüyorum saten sevinçten birazda ilk deneym heycanı..

Motosikletimin fotoğrafını istemiştiniz:
Öğrendim eklemesini.
işte resmi:
benimcbr2ro5.jpg

:D

Son düzenleme:
hayırlı olsun.yazını okudugumda ılk motora bındıgım gunlerı hatırladım.en keyıflı zamanların.ılk ask.kazasız belasız dostum:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar