sonunda tvs apache ye kavuştum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet arkadaşlar sonunda tvs ye kavuştum.. 2 gündür moturu kullanıyorum ilk izlenimlerim motorun çok rahat ve atik olduğudur.kesinlikle kaliteli bir malzemeden üretilmiş bir motor.hiç zorlamadan bir kaç saniye içinde 100 km hıza çıkıyor..şimdilik bu kadar zaman zman sizinle gelişmeleri paylaşacağım.saygılar

hadi ilk hayırlı olsun bende allh kaza bela vermez inşallah:rendeer:

kardeş kaca aldın bi fiyat verirmisin bana ikinci el aldın gibime geldi (rodaj dan felan bahsedilmediği için )

güle güle kullan ALLAH kazasız belasız sürüşler nasip etsin direksiyonun hiç yanlış yola sapmasın :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayırlı olsun rodajdaki motoru zorlama kzasız bol km ler dilerim..:cat:

Hayırlı ve bol rüzgarlı olsun kardeşim...:rendeer:

Bizleri zaman zaman izlenimlerinle bilgilendirirsen seviniriz..:cat:

Fotolarını bekliyoruz keratanın...Şöyle en kalitelisinden..:wiinkk:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Hayırlı olsun, kazasız belasız. :rendeer:

Hayırlı olsun,kask takmadan yola çıkma lütfen.:)

Hayırlı olsun...:rendeer:

Allah kaza bela vermesin...:rendeer:

Şu birkaç sanie içinde 100 km hıza nasıl ulaşıyor ?

Hayırlı olsun kazasız belasız kullan ama rodajdaki motora 100km ağır gelir 50 km den yukarı çıkma ilk 1000kmde!

hayırlı olsun. bizim arkadaştada var tvs bizim titriyo ama güzel yakışıklı motor
kazasız belasız.

Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim... :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar şunu unutmayın rodaj diye birşey yoktur. neden derseniz zaten motor ana şaseye takılmadan önce rodajı yapılıp verilir..motor 4/4 lük hazır olduktan sonra şaseye takılır.. kitapçıktaki yazan rodaj olayı kullanıcı motora alışsın diye 1 aylık bir süre tanır..bu 1000 km olayı ile de bağlantılıdır..yani şöyle demek gerekirse; montaj anında bi hata varsa yüksek hıza çıkmadan bu sorun hemen farkedilsin( teker çıkması, zincir atması vs..) motorumu sıfır aldım.. normal şartlarda nasıl kullanmak gerekiyorsa kullanıyorum..yok 50 km yok rodaj bunlar firmanın garantisi ile ilgili bi takım düzen arkadaşlar.. 250 km de yağını değiştircem ve zinciri sıkılaştırcam.. bakımlarını yaptıktan sonra problem yok herkese iyi günler..

ayrıca dr.davutak arkadaşım titrediğini söylemiş .. kesinlikle böyle bişey benim motorda söz konusu değil..

Son düzenleme:
arkadaşlar şunu unutmayın rodaj diye birşey yoktur. ....... 250 km de yağını değiştircem QUOTE]

madem rodaj diye bişey yok niye 250 km de yağ değiştiriyosun ???
yeni motorun yağı erken değiştirilir çünkü birbirine alışmamış olan piston ve silindir ve özellikle sagmanlar ilk kilometrelerde mikron seviyesinde aşınma yapar ve bu metal tozcukları da yağı kirletir... madem senin motorun şaseye takılmadan önce 4/4 lük yapıldı rodaj istemez o zaman bence 250 km de değil doğrudan 3000 de değiştir yağını...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar