- Konu Yazar
arkadşlar izmir satıcısı cetincandan bugun 250cc raptoru mu aldım.pazartesi günü ötv sini yatırıp teslim edecekler.hundai starex aracım var onun arkasına motoru bağlayıp istanbula getirecem.plakasını istanbuldan cıkaracam.buradakı arkadaşların hepsi cok iyi ve işini seven insanlar.alt yapılarını yenı kuruyorlar.denizlideki sarıkayalarla aynı firma.gelecek gunlerde her şey daha güzel olacak ben inanıyorum..ha bu arada motorum siyah renk .. :king:
+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
+ Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... [email protected]
********************I**********************
+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
+ Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... [email protected]
********************I**********************