Sonunda Motoruma Kavuştum CBR 125

Evet arkadaşlar sonunda motorumu aldım CBR 125 repsol ikinci el aldım.Mondial mi? Zongshen mi? vs. vs. vs. mi? diye düşünürken dün ani bir karar ve kısmetle CBR 125 aldım sanırım en doğru kararı verdim. Motorumu bu akşam teslim alıcam,ancak sanırım üç gün hiç kullanamayacağım full çalışıyorum ama hafta başından itibaren tam gaz çalışmalara başlayacağım.Bu benim ilk motorum inşallah beklediğimi bulurum.Herkese şimdiden teşk. Sizin sayenizde çok şey öğrendim.Yaşasın MT kardeşliği

Tşk. arkadaşlar bir ricam olacak bana şimdi rüzgar geçirmeyen bir mont ve birde eldiven gerekiyor.Ortalama bana kaça mal olur ve avcılarda oturuyorum tavsiye edebileceğiniz buraya en yakın aksesurcı nerededir ve marka olarak ne önerirsiniz.

hayırlı olsun arkadasım allah kazasız belasız surusler nasıp etsın...:rendeer:
benım anlamdıgım cbr125 repsol ney???
bıde devır masrafları ne kadar oluyor?? nasıl paylastırıyor

Açıkçası devir işleriyle ben uğraşmıyorum onu amcaya yükledik kendisi oto alım satımı ile uğraşıyor ben yaparım dedi allah ondanda razı olsun :queen: Not= amca=Öz amcam :queen: Motorumu onun arkadaşından aldık ama alım satım masraflarını öğrenip yazarım sana

burdanda yazayım hayırlı uğurlu olsun kardeşim ... iyi günlerde sağlıkla kullan:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
fromalanya' Alıntı:
hayırlı olsun dostum farında yolunda hep açık olsun

farını istesede kapatamaz dostum bunlar kontagı çevirdinmi yanıyo:) :) avrupa standartları olayı yani:)

hayırlı olsun kardeş kazasız belasız
dogru seçim:cat:

ARCHANGEL' Alıntı:
Açıkçası devir işleriyle ben uğraşmıyorum onu amcaya yükledik kendisi oto alım satımı ile uğraşıyor ben yaparım dedi allah ondanda razı olsun :queen: Not= amca=Öz amcam :queen: Motorumu onun arkadaşından aldık ama alım satım masraflarını öğrenip yazarım sana
yazarsan sevinirim:queen:

ARCHANGEL' Alıntı:
Tşk. arkadaşlar bir ricam olacak bana şimdi rüzgar geçirmeyen bir mont ve birde eldiven gerekiyor.Ortalama bana kaça mal olur ve avcılarda oturuyorum tavsiye edebileceğiniz buraya en yakın aksesurcı nerededir ve marka olarak ne önerirsiniz.
www.feyizoglu.com burdan bılgı edınebılırısn...:cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar