sonunda moto guzzi sahibi oldum.

Süper Moderatör (BBRR)
Mükemmel bir alet almışsın .. taş gibi derlerya işte öle taş gibi bir motor .. eğer sen pert etmesse4n o motoru çocuklarına onlarda torunlarına bırakır .. her gönülde bir aslan yatarya benim gönliümde ki aslan norge 1200 .. oda bi motoguzzi

breva 750 de mükemmel bir alet fiyatına baktım 13 750.. valla mt03 diyodum çünki o fiyata alınacak en iyi aletti benim gözümde yanına bide bu motor geldi .. siyahı bana görede en iyi seçim ..çift silindirli olması titreşim sorununu ortadan kaldırıyor .. tahriğin şaft olmasıda extra bir avantaj .. motoseverler her geçen gün daha iyi aletlere daha iyi fiyata kavuşabilme şansı yakalıyorlar ..

güle güle bin Tekerin düz bassın ..

Son düzenleme:
çok teşekkürler.

bugün arkadaşımla eğitim turuna çıktık .sağolsun sayesinde bayağı bir alıştım artık.motorumun sesini duymanızı isterdim.şu an kilometresi 380 oldu.motorumun eksi yönü benzin ve hararet kadranının olmaması.yani şu kadar yol gittik kadran yerinden oynamadı muhabbeti yapamıyacağım.benzin depoda 5 litre kaldığında ışıklı ikaz veriyor.bugün kaskımla çektirdiğim bir resmide ekliyorum.tüm yorumlarınıza çok teşekkür ederim.:)

arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim.egzost çıkışları karardı devirsiz kullanım sonucu oldu zannedersem.buna dikkat edeceğim.bu egzostaki kararmayı nasıl temizleyebilirim.çok teşekkürler.selamlar.:)

üzücü bir haberim var size.. :p
o kararmalardan kurtulamazsınız. Çünkü içten yanma yapmış durumdadır makine.
dolayısıyla dıştan istediğiniz kadar silin; çıkmayacaktır. Tek çözüm krom kaplamayı yenilemek yada egzosu komple değiştirmek olacak. Ancak bence gerek yok.. Böyle durmasının bir zararı olmaz.. :cat:

hayırlı olsun makine çok güzel şimdi fiyatlarınada baktım 13.750 diyorlar 750 cc bir makine ve gerçekten bahsedildiği gibi yıllarca sorunsuz binilecek makine ise çok süper bir tercih ama hiç haberim yoktu hiç bilinmiyor bu makine

Son düzenleme:
bu motor kaç bg ve kaç silindir?Çok güzel ve dediklerine göre iyibir marka bu guzzi.Hayırlı uğurlu olsun.Teknik bilgilerini birisi yazarsa makbule geçer.
not:Kendim buldum :)
BREVA 750

Motor

2 silindir 90º V-Twin 4 zamanlı

Silindir hacmi

744 cc

Silindir çapı

80 mm

Silindir kursu

74 mm

Max. güç KW - HP

48,28 hp - 6.800 Dev/Dak.

Max. tork

54,7 Nm 3.600 Dev/Dak.

Yakıt besleme

Weber - Marelli elektronik enjeksiyon

Yakıt türü

Kurşunsuz benzin 95 oktan min.

Dağıtım

Üstten 2 sübap ve iticiler ile

Ateşleme

Elektronik, değişken avanslı

Çalıştırma

Elektrik, otomatik jigle ile

Yağlama

Islak karter, pompa ile

Soğutma

Hava ile

Debriyaj

Kuru tip tek disk ile

Vites

5 vites

Şasi

Yüksek dayanımlı tüp şasi

Ön süspansiyon

Hidrolik teleskopik amortisör, Ø40 mm,130 mm kurs

Arka süspansiyon

Hidrolik ayarlı çift amortisör, 95 mm kurs

Ön fren

2 pistonlu 1 kaliperli 320 mm tek disk ile

Arka fren

260 mm disk ile

Jant ölçüleri

Ön: 3,00x17” Arka: 3,5x17”

Ön lastik

110/70-17”

Arka lastik

130/80-17”

Uzunluk

2.190 mm

Genişlik (en geniş yer)

730 mm

Aks aralığı

1.175 mm

Sele yüksekliği

790 mm

Kuru ağırlık

182 kg

Yakıt deposu

18 lt 5 lt yedek içinde

En yüksek hız

-

Egzost çıkışı

Euro 3 normlarında

Hayırlı uğurlu olur inşallah güle güle kullan abim

(bizimde olurmu bi gün böyle bi motorumuz acaba)

bu motor hava soğutmalıymış nası olcak o iş şimdi 750 CC sorun çıkarmaz mı ?

bu motor hava soğutmalıymış nası olcak o iş şimdi 750 CC sorun çıkarmaz mı ?

çıkartmaz. Dünyayı gezsen yine sorun çıkartmaz. MotoGuzzi bu, dünya'nın önde gelen bir motosiklet markası. Su soğutmaya ihtiyacı olsaydı koyarlardı. Hatta adamlar motorlarına o kadar güveniyorlar ki hararet göstergesi bile koymamışlar. Bu konuda referans olarak vosvos derim =) 50 yıllık hava soğutmalı motorları bile hala çalışmaktadır =) ya da Yamaha'nın Tork canavarı MT01'i 1670cc 90 beygir ve hava soğutmalıdır. Yani yapan yapıyor.

hayırlı olsun, bildiğim kadarıyla motosikletinize dair pek bilgi burada bulunmuyor..tecrübelerinizi bize de aktarırsanız memnun oluruz..teçhizatınız olmadın lütfen binmeyin, kullanmayın..çoğu motosikletçi duyduğum ve yaşadığıma göre satın aldığı motosiklete alışma safhalarında ilk kazasını yapıyor..motosikletinizin teknik imkânlarını, ne kadar mesafede durduğu, hızlanmasını, ne bileyim işte, öğrenmeden bana kalırsa trafiğe çıkmayın..oturup uzun uzun inceleyin bana kalırsa..hele yola bir çıkayım yolda öğrenirim demeyim..kısa kesmek gerekirse çoğu motosikletçinin beğendiği ama almaya cesaret edemeği köklü bir araç aldınız, hayırlı olsun..

..motorunuzu devirsiz kullanmıssınız daha en baştan eksoz boğazını yakmıssınız..:cyclopsan

...menfaatiniz icabı rodaj süresince fabrika verilerine dikkatle uyarak kullanmalısınız..:wiinkk:

... güle güle eskitin:cat: farklı bir tercih olmuş..

hayırlı olsun,
bende aynı konuya değinecektim 300 km de neden egsoz çıkışları gökkuşağı rengi almış "devirsiz" den kasıt nedir biraz bilgi verebilir misiniz ?

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Hayırlı olsun, kazasız belasız...

Hayirli olsun Italyan severlerin artmasi beni memnun ediyor. Cok mutlu olacagin bir motora sahip oldun

Son düzenleme:
selamlar

arkadaşlar tekrar teşekkürler.egzostaki kararmaların nedenini firmasına
(ferco) soracağım.bir sorun olduğunu zannetmiyorum.çok tok bir sesi var rodaj süresince 5000 deviri aşmamalıymışım ona dikkat ediyorum.eşya koymak için ise top case gerekli.birde iyi rüzgar alıyor.seyahat camı gerekli.fuardan bakacağım.iyi keyifler.:)

sen dikkatli kullan kontrolsüz bişey yapma yeter isterse goldwing olsun ne farkeder kemalkeloman arkadaşıma katılıyorum tr de bu sacma prensip var

Guzziciler çoğalıyor... ferco daha iyi bir fiyat ve servis polikası izleseydi daha iyi bi yere gelebilirlerdi. Orhan abi bu eksozt olayı için aynı durum bende de var benim motor 42 bine geldi Würthte bir temizleme losyonu var tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar