- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar. 2 ay gibi süre önce bitmiş olan Michelin City Grip lastiklerimi maddi sıkıntılar yüzünden Duro lastikler ile değiştirmiştim. Nasıl oldu anlamadım 2 ay da bu Duro denen lastiklerin hamurunun bu kadar sertleştiğini bugün durur halde iken "U" dönüşü yapıp motor yanladığında ve dizimi acı bir şekilde yere vurunca anladım. Acı bir tecrübe oldu ama Allah'tan ucuz atlattım. Şükür bir hasarım falan olmadı ama herkese imkanı varsa kaliteli lastik kullanmalarını öneriyorum. Ve de önümüz kış. En kısa zamanda borç harç vs. bulup değiştirene kadar da lastiklerimin kullanmadığım kısımlarındaki hamurunu yenilemek için çok düşük bir değerde zımpara ile zımparaladım. Motosiklet scooter olduğu için viraja pek yatarak girmediğim için de bu kullanılmayan kısımları zımparaladım. Sanırım yarım "mm" falan kazıdım lastikleri. Bu ne kadar doğrudur bilmiyorum ben böyle yaptım. Şu anda kazıdığım yerler daha yumuşak ve parlak değil. Bu konu ile önerisi olan arkadaşlar varsa burada fikirlerini bekliyorum. "ALLAH BİZE KAZASIZ BELASIZ YOLCUKLAR EĞLESİN" Saygılar,,,