Sonunda Kaza Yapanlar Kervanına Bende Katıldım :)))) En kötü kazamız böyle olsun!

Bu akşam artçım(eşimle) işten eve dönerken kozyatağı carrefour arkası hale dönerken yola dökülen yağ-mazot(sulu karışım bir şeydi) sayesinde yerde slide yaptık :) tam dönmek için yatayım derken gidon hafiften bi sağ bi sol dedi bende tamam dedim ve teslim oldum yatırdım motoru! eşimin bileği az biraz zedelenmiş benimde dizim biraz feci şekilde soyulmuş! pantolon harika bi creasyon olmuş :D Hemen kalktım baktım motor stop etmemiş 1. viteste eşime baktım ayakta sonra motoru kaldırdım motordada bişi yok Allah`tan koruma demiri sürtmüş birazda elciklerin uçları! aynamın biri zaten yapıştırma idi oturtturdum yerine! En kötü kazamış böyle olsun diyerekten motoru çektim kenara! Tecrübe kazanmıl biri olarak arkadaşlar yolda seyir halinde iken su ve benzeri bir şey görürseniz! yavaşlaya bildiğiniz kadar yavaşlayın ve kontrollü geçin!

Geçmiş olsun üzücü birşey olmaması sevindirici.En korktuğum tehlikelerin başında geliyor,soğukkanlı olman çok önemli bir an önce iyileşmeniz dileğiyle...

geçmiş olsun. Eşiniz ve siz iyiyseniz gerisi önemli değil.

CBf in üstündeki kalitesiz lastiklerinde bunda bi payı var gibi..

En korktuğum şey artçım ile kaza yapmaktır :cyclopsan
Geçmiş olsun.

Boşanma sebebi söylemedi deme :) çok geçmiş olsun

önce ona baktım tabe :) baktım ayakta sonra motora yöneldim :D :D:D

---------- Post added at 21:56 ---------- Previous post was at 21:54 ----------

teşekkürler arkadaşlar! ki ben büyük konuşmak gibi olmasın! çok dikkatli kullanırım! hızım da yavaştı ama işte istersen profesyonel ol! bi şekilde düşüyorsun ya da bi şekilde gidiyorsun kayıkla öteki memlekete!

Geçmiş olsun kardeşim ancak benmi yanlış anladım yoksa korumalarını da mı yırttın benim bildiğim biz mt.cilerin full koruma yola çıktığımız hele hele kıymetlilerimiz artçı ise
Yoksa benmi yanlış biliyorum
Saygılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar