Sonunda kavuşuyorum inşallah

:queen: ft 110 mondial motorsikletimi sattım inşallah hayırlısıyla 150 zat'ıma kavuşuyorum:rendeer:

Süper Moderatör (BBRR)
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan taşınmıştır.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

110 ft yle ilgili ne kadar bilgiye sahipsen döker misin

hazır birtanesinden kurtulmuşken niye tekrar çin malı motor alıyosun bende x9 var daha satamadım 125mt yi bir müddet sonra busefer zatıda satmak isteyeceksin çin malımı TÖĞBE TÖĞBE NESERVİSİ NE MOTORU UZAK DURUNNNN

selamlar

merhaba kardeş fazla bi bilgiye sahip değilim 1 ay kadar kullandım sende 110 ft 'mi var ama güzel bi motor vitesli olarak zevki farklı

efxsane' Alıntı:
merhaba kardeş fazla bi bilgiye sahip değilim 1 ay kadar kullandım sende 110 ft 'mi var ama güzel bi motor vitesli olarak zevki farklı
Bende yok ama sabit hız 80 km olarak uzun yol yapıcak ve beni üzmeycek bi motor diye düşünüyorum ben ara ara 110 kf kullanıyorum kullanımı baya zevkli seri, atak bi alet ama inanki geçen gün tek kişi bi mobilet gidiyodu biz 110 kf de 2 kişiydik bi süre sonra peşini bırakmamız gerekti ama hız için çok kötü lakin ataklığına kimseye laf söyletmem 110 cc motor için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar