Sonunda İlk Motorumu Alıyorum..

Evet arkadaşlar 6aydır kararsızlıklar içinde boğuştuğum tercihi yaptım ve, uzun zamandır takip ettiğim sahibinin fiyatını git gide indirdiği Cbr 125i bugün gördüm.. :) Bir arkadaşımın kuzeni sanayide motorcu ve adamı çağırıp ona gösterdim doğal olarak motoru.. Öncelikle motor 2005 model mavi kırmızı renk 18bin KM de.. Zaten acemilik söz konusu olduğu için 2.el daha mantıklı bir seçim olurdu..:cherry: Motoru arka tarafında ufak bir kırık, sol grenajında ufak tefek zedelenmeler var.. Motorunda ve yürür aksamında hiç bir problem yok ip gibi gidiyor motor.. Biraz subap ayarları kaçıkmış hasili anlıyacağınız 100 150 liralık masrafı var motorun.. 3.200 diyordu fiyatına, pazarlık esnasında 1500ü nakit geri kalan 1400'ünü kredi kartından taksit olmak üzere 2.900 liraya anlaştık.. :cherry: Maliyeden borcunun olmadığını öğrendik bu günlük ve pazartesi bütün işlermleri halledip üstüme alacağım motoru, aldığım gün bu Konuyu güncelleyip fotoğraflarını ekleyeceğim..
http://www.sahibinden.com/16000_km_..._cbr_125r-82WQQaXQQ10335584WQQpXQQdisplayitem

Yorumlarınız nelerdir sizleri dinliyorum arkadaşlar..

Bu Gün İlk Motoruma Kavuştum Arkadaşlar.. Gerçekten bambaşka bir duygu.. Hepinize Çok Teşekkürler..
Fotoğraflar Bunlar (Şimdilik)

Bu Arada İlk Günden Sinir Oldum, Benzin Almaya Gittim Fullettim.. Yolda Giderken Motor Stop etti, daha ilk dakkadan arzalı çıktı motor dedim içimden.. 1dk Kadar Uğraştıktan Sonra Çalıştı, 1KM ya Gittim Ya Gitmedim Bir Daha Stop Etti.. Sonra Anladımki *****'ları Benzine Su Katmış.. Deli Olmamak Elde Değil..!

Son düzenleme:
tebrikler iyi sakla motorunu sakına dışarda başı boş bırakma 10 dk lık bile olsa :(

Km biraz yüksek gibi sende binsen 7km 25binde biraz zor satarsın :) Neyse hayırlı uğurlu olsun.Tabiki nekadar para okadar köfte.

2.900 se gayet iyi anlaşmışsın ancak grenajları nasıl bilemeyecegim

hayırlı olsun ...ama yapın nasıl çünkü bu cıbırlar harbiden ufak biraz kalıp olarak...

en güzel motor senin olandır....hayırlı uğurlu olsun..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motor hacmi ufak ama ses güzel.hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.

Dün Kask ve montumuda aldım arkadaşlar.. Mont revit Air, kask Ls2 bu beyaz olanlardan, ikisi toplam 420e patladı bana.. Pazartesiden itibaren pasif motorculuktan kurtuluyorum xD

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar