Sonunda iki teker

Uzun geçen bir süre boyu çalışıp, sırasına göre soylemek gerekirse ekipman, ehliyet ve motor satın alımları bittikten sonra aranıza katılabildim. İsmim Uğur, körpe motorcuyum :D Motoruma atlayıp ilk sürüşümün sonunda çekindiğim fotoğrafıda buraya bırakmayı boynumun borcu bilirim. :cat::cat::cat::cat:

Herkese iyi forumlar

2ptnkg3.jpg

hayırlı olsun kazasız belasız sürüşlerin uzun km lerin olsun.
Yeni başlayan herkese olduğu gibi sana da tavsiyem iyi kaliteli bir kilit al ve mutlaka ama mutlaka eğitim al :bestmt:

teşekkür ederim masterlock marka kilit ile alarmlı on disk kilidi aldım. Apartmanın acık otoparkında demir parmaklıklara kilitliyorum şaseden.
yaklasık 170 liralık bir kilit, imkanım olur olmaz abus marka kilide gececegim.
kilit soyle
2u549y9.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:58 ----------

Hayırlı olsun iyi günlerde kullan :)

Cok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Her ne olur olmaz birkaç kilit kullanın.Önerim bu olacaktır hem bu kilitten alın hem o asma kilitlerden uygun olanından 2 tane alın o ön diskin iç kısmından geçip diski tutabiliyorlar ondan alın ve geçirin. Arka dişlinin içinden geçip dönmesini engelleyecek şekilde bi tane asma kilit alın bizde böyle bir tane de çok daha iyi bi kilit çok iyi olur

Hatta işi abartıp alarm takanlar var

Bu motor fazlasıyla yetecektir size hemen 10bin km yapıp 250liliğe atlayayım demeyin eğer bütçeniz yoksa çünkü baya güzel motor

Siz dedikten sonra araştırmaya başladım yine abusun granit serilerinden dediğiniz disk kilitleri var. Fiyatlarida zincir kilitlerine oranla düşük. Sipariş edeceğim önümüzdeki hafta.
Evet çok memnunum motorumdan düzgün kullanimla beni ne kadar götüreceğini gerçekten merak ediyorum

F54

Hayirli olsun güzel motor
Marka model fark etmez adam gibi bakarsan her motor her yere götürür

Hayırlı olsun, branda da kullan.

Teşekkür ederim. Buralarda hava -8'den yukarı cıkmadıgı için depoyu fulledim, aküsünü söktüm, egsozunu, hava girişini kapattım bu sabah. WD40 sıktım paslanabilecek yerlere, brandasınıda cektim yaza kadar yatacagı yere bıraktım :santa:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar