sonunda honca ace 125 e karar verdim

İyi güzel diyorsun da Ace'in fiyatı 5-6 bin değil peşinde 3800'e veriyorlar, Bajajda 3500. O parayı hakketmiyor diyebilmen için o fiyata daha iyi bir kaç motor göstermen gerekiyor.

Ace'in boxer'dan üstün yanı nedir? O paraya inanın mondialde bile en az alınabilecek, piyasasıda olan 2 motor var. Ace maalesef bir honda değil çoğu kişinin gözünde.

selam arkadaslar..suan hazirligimi yapiyorum kocaeli yolcusu kalmasin yarin sabah varcam ve motoru gorcem:))) umarim deger bir risk bir macera..sonuclarini yazarim burdan:))

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence ybr al

selam arkadaslar motorla ilgili fiyat konusunda soylediklerim bana toplamda 2850tl(muayne bugun yapildi satis esnasinda) ye mal olan bir motordan bahsediyorum..motoru aldim getirdim..otobus firmasiyla gorusmedim.soforle anlastim..once sadece motoru kocaeli-antep 150tl istedi.yolcu parasi 70-80 tl bu seyahatin.
ben de yazihanelerle iletisime gecmem bileti de yazdirmam kendim ve motor icin 150 odemeyi teklif ettim..kabul etti..motoru yukledim getirdim.yorum yapan arkadaslara tesekur ederim.motor getirecek kisilere de bu yolu tercih etmeleriini oneririm.yazihaneler fazla ucret aliyolar.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar