sonunda hayaLLerime kavuştum.

abinin dediği gibidir. hayabusa ve cbr 1100 bile aynı cdd te olmasına ragmen 220 felan. ama arkalarına kutular. cantalar felan taktırılırsa iş değişir.

abiLerim...orda yazan rakam o.. artık dahamı hafif biLmem...ama hayvani bi ağırLığı var.. resimLeri hazır ama nası yoLLuyacam biLmiomm

ben 230 kgnin ustunda racing duymadım hiç fallaha bence azami toplam yük dür o motorla birlikte

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
wayy be adama bak gitmiş ne almıs helal baba ne dıyek

XF650_FreeWind' Alıntı:
ben 230 kgnin ustunda racing duymadım hiç fallaha bence azami toplam yük dür o motorla birlikte
evet azami yüktür yoksa o kadar şeyi kim taşıyabilir. ole olsa zaten o kadar hız yapmaz.

yaw..ben bu biLgisayar işinden fazLa anLamam..! .benim resimLeri maiL oLarak bana yoLLadıLar..sıkıştırıp yoLLamışLar...bi türLü açamadımö yaww..! .kaydet diorum..resimLere uLaşamıom yaw.. yardImmm..!!!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun güle güle eskitt...kurallarla birlikte tabii :cherry:

motorun resimLerinin bi kısmını swalbard kardeşimizin maiLine yoLLadım ....hadi bakam yayınLayın şu resimLerii.... :cherry:

abi dikkatli kullanalımda. bir abi hep der. o laf saçma. insan ona binince tuhaf olur. işin kalmış Allaha der:)

insan iradesi artık yok olur derler. motora binince.
ama herkes bir şeyler sayıklar işte. doğrumudur değilmidir. doğru olsa idi. tecrübe denen birsey olmazdı. herkesa aynı eşitlikte motor sürerdi. buda olmucagına göre :cherry:

hakLısın bab..hemŞerimmmmm!!! ..bende giresunLuyum..giresun/TireboLu :thumright:

vaay ne güzel işte. hem yakınız hemşeri olarak.
hemde kralların şehri olan akçaabatta evin var
buda güzel :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar