Sonunda Ehliyeti Aldım Korumalarda yardıma ihtiyacım var...

Merhabalar sonunda ehliyetimi alabildim :)
Yaşım 19. Boyum 1.85 Kilom 65

Yaklaşık olarak korumalıklara 2.5 bin lira ayırdım.
Sağlam kask arıyorum 500-600 arası mümkünse renkli vizörlü olsun hastayım şu renkli vizörlü kasklara ama bulamıyorum :(
Mont olarak alphine stars düşünüyorum ama siz değerli tecrübeli hocalarıma,arkadaşlarıma soruyorum bana önerebileceğiniz full dizili korumalıklar nedir ? Markalırıyla beraber yazabilirmisinz sizden rica etsem hayırlı geceler
Bu arada motor tecrübem yok ama yine kullanmayı biliyorum motoru
Full derken;
Kask,Mont,Böbreklik,Eldiven,Pantolon,Çizme
Yorumlarınızı bekliyorum :)

Bak kardeşim ben bu işlerden çok anlamam o yüzden sana kısa ve nacizane tavsiyem, günümüz şartlarında kaska ayırdığın bütçeyi biraz daha yukarıya çekmelisin.

Önerebilceğiniz kask modeli varmıdır hangi markalar iyidir kötüdür onuda bilmiyorum :/

Kask önerisi gelir gelmesine de, örneğin cross'un kaskı başkadır ss'in kaskı başkadır. Sen ne motor almayı planlıyosun?

Denildiği gibi bütçenin büyük kısmını kaska ayırıp bir sharp 5 kask alabilirsiniz.
Full kapalı düşünüyorsanız Bell ya da shark olmasa bile AGV düşünülebilir.

Diğer parçalarda da alpinestar uçuk kaçabilir. Kaskı AGV montu as alsanız diğer parçaları o bütçeyle alamazsınız.
Orta halli bir set arkadaşlar verecektir benimki nacizane temel bir düşünce.

Bir de 1.85 boya 65 kilo bayağı zayıfmışsınız hafif bir motor alın :)

Diyelimki supersport 250 cc bi motor alıcaksın şunları öneririm

Pantolon olarak tech90'ın kevlar ürünleri var sürtünme ve sürtünmede oluşan sıcaklığı emip vücudu koruyor 260 tl
Kask motora göre değişir Fiyat/Performans olarak bence MT-Revenge serisi güzel 160-170'i geçmeyen motorlarda kullanılabilir 290-300 tl arası
Mont parası az olana Fiyat/Performans olarak Revıt Shıeld iyidir 900 tl olması lazım
Ayakkabı için Tcx X-Square'yi öneririm 400 tl civarında olması lazım
Dizlik için dainese knee v e1 200 tl civarında
Dirseklik için dainese elbow V fiyatını tam olarak bilmiyorum 150-190 lira civarıdır tahmini
Eldiven olarak palm slider(Avuç içi kaydırıcı,el bileğine koruma sağlar)olan iyi bi ürün alınabilir.Eldiven konusunda çok az bilgim var
Bellik konusunda ise hiç bi bilgim yok

Yazdığım ürünlerin içinde bellik ve eldiven olmadan toplam tahmini değeri 2250-2350 tl civarı.Yukarıda belirttiğim gibi eldiven ve bellik konusunda pek bilgim yok yanlış seçimler yaptırtmak istemem

Son düzenleme:
kaska 800-1000 ayır kafanın şekline göre marka seç denemeden alma giy bak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar