Sonunda ehliyete yazıldım :)

Uzun zamandır bu günü bekliyordum ve sonunda ehliyete yazıldım :)
Artık polislerden korkmayada gerek yok :)

Bahadır kardeş:) 4 temmuzdakine giriceksin dimi bende ona yazılıcam da.:) Acaba bu sınavın kursları ne zaman başlıyormuş ve kurslar nasıl oluyor sadece haftasonularımı kaç gün vs.? Birde kurslarda direksiyon sınavı veriyorlar mı?

Bahadır kardeş:) 4 temmuzdakine giriceksin dimi bende ona yazılıcam da.:) Acaba bu sınavın kursları ne zaman başlıyormuş ve kurslar nasıl oluyor sadece haftasonularımı kaç gün vs.? Birde kurslarda direksiyon sınavı veriyorlar mı?
Bilen biri soruma cevap verebilir mi?:)

hayırlı olsun. bişi sorcam 4 temmuz daki sınava girebilmek için son başvuru günü nezaman çünkü temmuzda nerde olacağım henüz belli olmadığı için, gideceğim il de kayıt olmak lazım.

teşekkürler arkadaşlar

Son kayıt pazartesi dediler bana ehliyet kursundan Hafta içi hergün ders varmış :mrgreen:

zaten ehliyetsiz kisi motorcu degildir gozumde

Motorcu ruhunu ehliyetle vermiyorlar :cat: O zaten senin içinde varsa bunu ne ehliyet nede bir başkası karışır :cat:

Kardeş eminmisin son kayıt pazartesi olamaz.

Birde arkadaşlar hafta içi hergün ders nasıl olur ya ben hafta sonu diye biliyordum e benim hafta içi okulum var devamsızlık yaparsamda galiba sınav hakkı elimden gidiyor offff.:(

Şimdi birkaç siteye baktım galiba dersler 18-20 saatleri arası oluyor her yerde aynımıdır ki?

Şimdi birde kendim düşündüm ulan Göksel dedim:) haftaiçileri birtek seninmi işin var milletin zaten işi gücü yok kursa gitmeyi bekliyor işi gücü bırakmış.:):)

Gelişim Sürücü Kursu'nun sitesinden baktım 5 Haziran son kayıt tarihiymiş.

Son düzenleme:
Kardeş eminmisin son kayıt pazartesi olamaz.

Birde arkadaşlar hafta içi hergün ders nasıl olur ya ben hafta sonu diye biliyordum e benim hafta içi okulum var devamsızlık yaparsamda galiba sınav hakkı elimden gidiyor offff.:(

Şimdi birkaç siteye baktım galiba dersler 18-20 saatleri arası oluyor her yerde aynımıdır ki?

Şimdi birde kendim düşündüm ulan Göksel dedim:) haftaiçileri birtek seninmi işin var milletin zaten işi gücü yok kursa gitmeyi bekliyor işi gücü bırakmış.:):)

Gelişim Sürücü Kursu'nun sitesinden baktım 5 Haziran son kayıt tarihiymiş.

Kursa gitmek zorunda deyilsin ki. Kursa kaydını yaptırırsın 4 Temmuzda da sınava girersin olur biter.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar