Sonunda ehliyet kursuna yazıldım ...

Sonunda bende ehliyete yazılmış bulunmaktayım dün akşam üstü birkaç evrak topladım aksilikler oldu bugüne aksadı ama bugün herşeyi ayarladım kursa verdim bitirdik. Galiba 17 mayısta dersler başlıyormuş hayırlısı olsun.:) Bu arada yazılanlarda burada fiyatları karşılaştırabiliriz.

Kurs ücreti: 250(350ydi sonra sana 300 dediler:) ufak bir pazarlıkla 250 keşke biraz daha pazarlık etseymişim diyorum neyse:))

Bazı masraflar dışında(evraklara) 40ytl de harç parasını verdim adamlara onlar yatıracak. Sonrada birtek 70trafik 40 kart parası olarak 110 kaldı etti 400. Fotoğraf çekimi savcılık ikametgah vs. 20ytl de bayıldık 420.:)

Yanlız evdekilerin haberi olmadan yaptım çok ısrar ettim onlar yazdırmadı bende kendim hallettim yanlız motoru nasıl alıcam bilmiyorum ehliyeti alınca kask eldven vs. ekipmanda tamamlayacağım ozaman tekrar çıkıcam karşısına bak ben neler yaptım verdiğin 3 kuruş harçlıkla diyecem bakalım onlar alıcakmı almazlarsa ne yapacağım bilmiyorum.:salut::silent:

Mersin İl Temsilcisi
dilerim herkes hayalerine kavuşur ama sen hayallerini hakkınla gerçekleştiriyorun. böylesi daha tatlı oluyor...

Motosiklet almadan Ehliyet alan nadir duyarlı insanlardansın sende. Şimdiden hayırlı olsun inşallah istediğin motoru almak da nasip olur.
Saygılar.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İyide Kurs her yerde 150 lira?.... :silent:

Motosikleti
Hornet
Sonunda bende ehliyete yazılmış bulunmaktayım dün akşam üstü birkaç evrak topladım aksilikler oldu bugüne aksadı ama bugün herşeyi ayarladım kursa verdim bitirdik. Galiba 17 mayısta dersler başlıyormuş hayırlısı olsun.:) Bu arada yazılanlarda burada fiyatları karşılaştırabiliriz.

Kurs ücreti: 250(350ydi sonra sana 300 dediler:) ufak bir pazarlıkla 250 keşke biraz daha pazarlık etseymişim diyorum neyse:))

Bazı masraflar dışında(evraklara) 40ytl de harç parasını verdim adamlara onlar yatıracak. Sonrada birtek 70trafik 40 kart parası olarak 110 kaldı etti 400. Fotoğraf çekimi savcılık ikametgah vs. 20ytl de bayıldık 420.:)

Yanlız evdekilerin haberi olmadan yaptım çok ısrar ettim onlar yazdırmadı bende kendim hallettim yanlız motoru nasıl alıcam bilmiyorum ehliyeti alınca kask eldven vs. ekipmanda tamamlayacağım ozaman tekrar çıkıcam karşısına bak ben neler yaptım verdiğin 3 kuruş harçlıkla diyecem bakalım onlar alıcakmı almazlarsa ne yapacağım bilmiyorum.:salut::silent:

benim ehliyette 500 küsür tutmuştu..fakat ben öğrenci belgesini noter tasdikledim kan kartımı kaybettim falan filan 400 küsür normal bence..
Benm ailemde karşı çıkıyodu.gittim kendi başıma yazıldım ehliyete çalışarak kendim ödedim..ekipmanım pek yoktu kask ve mont dışında motoruda kendim aldım:)isteyince oluyo kardeş sen gerçekten iste yeterli:cat:
He bide dikkat et ben herşeyi kendim yaptım ama kaza yaptığımda yine başımda ailem vardı onlarıda üzme:rendeer:

benim ehliyette 500 küsür tutmuştu..fakat ben öğrenci belgesini noter tasdikledim kan kartımı kaybettim falan filan 400 küsür normal bence..
Benm ailemde karşı çıkıyodu.gittim kendi başıma yazıldım ehliyete çalışarak kendim ödedim..ekipmanım pek yoktu kask ve mont dışında motoruda kendim aldım:)isteyince oluyo kardeş sen gerçekten iste yeterli:cat:
He bide dikkat et ben herşeyi kendim yaptım ama kaza yaptığımda yine başımda ailem vardı onlarıda üzme:rendeer:

İyi dilekler için teşekkürler.:)

Öyle oldu umarım onlar motoru alır yoksa ben harçlıklar biraz zor alırım.:p Yanlız ben kan kartı vs. almadım heryerde farklı şeylermi istiyorlar benden;

1-Nüfus kadğıdı örneği.
2-Sağlık raporu
3-Öğrenci belgesi(diploma)
4-Savcılıktan temiz kağıdı
5-10tane fotoğraf
6-ikametgah belgesi bunlardı.:)

Motosikleti
Hornet
İyi dilekler için teşekkürler.:)

Öyle oldu umarım onlar motoru alır yoksa ben harçlıklar biraz zor alırım.:p Yanlız ben kan kartı vs. almadım heryerde farklı şeylermi istiyorlar benden;

1-Nüfus kadğıdı örneği.
2-Sağlık raporu
3-Öğrenci belgesi(diploma)
4-Savcılıktan temiz kağıdı
5-10tane fotoğraf
6-ikametgah belgesi bunlardı.:)

kan kartını en son isterler benmde öyle oldu emniyet müdürlüğüne götürüyorsun onu:cat:

Hayırlı olsun G.BEREKET kardeşim. Başlangıcı yapmışsın..

Bana göre tek yanlışın ailenin haberinin olmaması.:wiinkk:

Ehliyet almana bile karşı çıkarlarken motosikleti nasıl alacaksın nasıl ikna olacaklar?

Hayırlı olsun G.BEREKET kardeşim. Başlangıcı yapmışsın..

Bana göre tek yanlışın ailenin haberinin olmaması.:wiinkk:

Ehliyet almana bile karşı çıkarlarken motosikleti nasıl alacaksın nasıl ikna olacaklar?

Ama onları birçok kez ikna yoluna gittim hatta motoru almadan önce gelin ehliyeti alalım kask vs. alalım dedim önce öğreneyim sonra alın dedim ikna olmadılar ehliyet için o kadar çabaladım olmaz diyor bende ehliyeti alıcam ve tekrar şansımı deneyeceğim hiç olmazsa motoruda kendim birşekilde alıcam.Ama bu seferde onlar beni kaybedicek.

hayırlı olsun
inşallah ehliyetine en kısa zamanda kavuşursun

sadece A2 mi alıyosun

helala olsun sana valla kendi işini kendin görüyon bnm gibi bnmde ailem motor konusunda hic yarrdımcı olmuo kendim calısıp alıom. inşl sende ehliyetini sonra korumalarıını sonrada gönlünce güzel bi motora sahip olursun.

kapalı otoparklar var.
ekipmanlarını da oraya koyarsın.
hayrlı olsun

hayırlı uğurlu olsun.
Mesajların bi kaç yerde alt üst oldu diye benle heralde senn motor istiyo olduğun aklımda kalmş ben de SONUNDA görünce atladm :) ama o da bi adım... devam devam :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar