sonunda cbf 500'üme kavuştum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun. Darısı başıma :)

Hayırlı olsun....
Biraz yakıtına fazla diyorlar,izlenimlerini bekliyoruz!!!!

hayırlı olsun , ben de su an bunun kucuk kardesini almak istiyorum..(cbf 250)

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Arkadaşlar,hepinize iyi dileklerinizden dolayı teşekkür ederim.Bu arada motosikletime koruma demiri de taktırdım.O da orjinal.Fakat fiyatlar fazla gibi.Ne dersiniz?Koruma demiri 90 Euro.Siperlik 115 euro. Nacizane garajım

allah kazasız belasız günlerde kullanmayı nasip eylesin her ne kadarda 600 lüğünü istemiş olsanda 500 lük onu aratmayacak

Hayırlı olsun dostum
Benimki siyah, oldukça memnunum
Kazasız sürüşler :)

Motosikleti
Evet Tunoka.Gerçekten beklentimin üzerinde güzellikte bir alet.Bu arada senin CBF 500 ün de hayırlı olsun.İnşallah kazasız kullanmak nasip olur hepimize.Yenge ile turun nasıl geçti?Uzun yolda artçıyla birlikte gidişi nasıl?Ben henüz bu fırsatı bulamadım da...Sevgili Alikara;Sana da hayırlı olsun.Ben de siyahını istemiştim ama gene de hoşuma giden gri geldi.

guven61' Alıntı:
Evet Tunoka.Gerçekten beklentimin üzerinde güzellikte bir alet.Bu arada senin CBF 500 ün de hayırlı olsun.İnşallah kazasız kullanmak nasip olur hepimize.Yenge ile turun nasıl geçti?Uzun yolda artçıyla birlikte gidişi nasıl?Ben henüz bu fırsatı bulamadım da...Sevgili Alikara;Sana da hayırlı olsun.Ben de siyahını istemiştim ama gene de hoşuma giden gri geldi.
MotoGP için Bandırmadan geri döndüm yoksa planım çanakkale üzerinden İstanbul olacaktı...Artçı ile rodaj yapılmaz falan diyorlar ama hikaye ..Makine zaten rodajlı,Sürücünün rodajı gerkli :) . Bende Nissan Xtrail var inan bunun keyfi nissanda yok..Allah nasib ederse 2 hafta sonra hanımla bizim çocuğun kep törenine Zonguldağa gitmeyi planlıyoruz..Alikaranın Siyahta çok güzel ama gri benim yaşıma ve sacıma uyuyor..:p

Bugün motoGP dönüşü hanımla birlikte 160'ı gördük.. Eve gelince hatuna söylüyorum inanmıyor..o sürati fark etmemiş bile..(Toplam kilomuz 140.)
140km. giderken dokunuyosun nerdeyse kafa kaldırıyo..

Son düzenleme:
Motosikleti
Sevgili Tunoka yorumların için teşekkürler.Tahmin ettiğim gibi.Ben de aynı duygularla üzerinden inemiyorum.Etrafımdakiler titiz biri olduğumu bilir.ama,gözüm gibi baktığım Seat Leon'umu toz içinde görenler''hayırdır?''dediklerinde tabii ki CBF 500'ü gösteriyorum.Size Zonguldak seyahatinizde de keyifli geziler diliyorum.

Benim 760km oldu. Bugün eşimle MotoGPdeydik. %80 artçıyla geziyorum. En fazla 130km/h gördüm. Rodaj nedeniy le yüklenmiyorum. Tek kişi (85kiloyum) 6.vites, 5000 rpm'de 100 km/h görüyor, 6500 rpm'de 130.

İlk haftasonu 230km yol yaptık bir günde (uzun yol sayılabilir). Hiç sorun yoktu. "Zaten ne sorun olacak ki yeni motorda?" diye sorabilirsiniz. Yani bir yorgunluk hissi falan yoktu. Debriyaj gazı oldukça üstte kavrıyor ve vites geçişleri sorunsuz. Sadece ışıkta duruken 2. vitesten 1'e atıyorum, şanjımandan ses geliyor ki bu normal, ama hoşuma gitmiyor açıkçası.

Neyse genel izlenimlerim bu kadar. Memnun musun derseniz, 10 numara motor. Yeni aşkım Kara Kelebeğim :)

fotolar için teşekkürler,işyerinde bir bayan arkadaşımda var cbf500,resimleri ona göstermek için istedim,arasıra bende kullanıyorum,tebrik ederim güzel seçim yapmışsın,koruma demiri de o kadar pahalı değilmiş,benim sorduklarım 150 euro idi.senin taktırdığın sanırım givi ya da kappa marka(koruma demiri)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar