Sonunda Cbf 150 me kavuştum...

20082008009cq5.jpg

20082008010un1.jpg

Arkadaşlar 4 ay kadar araştırmanın sonucunda kendime cbf150 yi uygun gördüm..Çok memnunum.İlk defa bir motosikletim oldu ve ilk defa vitesli motosiklet kullanmanın heyecanı içindeyim..Yeni öğrendiğimden dolayı ufak tefek hatalarım oluyor ama 1 hafta içinde tamamen öğreneceğimi düşünüyorum...Aranıza katılmamdan dolayı çok mutluyum

hoş geldin ve hayırlı osun..İlkler özeldir..Kazasız belasız Kulanmanı temenni ediyorum..

hayırlı olsun kazasız belasız..

bu şekilde kaça maal oldu ? koruma demirleri falan takılımı aldın yoksa baska yerdemı taktırdın taktırdıysan kaça ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin bu gün bağlarbaşı caddesinden geçen senmiydin merak ettim ?

hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin,
seni aramızda görmek isteriz cbf ler arasına girersen iyi olur.

hayırlı olsun kazasız belasız..

bu şekilde kaça maal oldu ? koruma demirleri falan takılımı aldın yoksa baska yerdemı taktırdın taktırdıysan kaça ?

Honda otosever de 3675 ytl ye maloldu.yan ayaklık,motor koruma demiri ve far koruma demiri var

hayırlı olsun allah kaza bela vermesin bu gün bağlarbaşı caddesinden geçen senmiydin merak ettim ?

teşekkürler.bağlarbaşı caddesinden geçmedim

Son düzenleme:
Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle :cat:
gayet yumuşak bir motordur, çok kolay adapte olucaksındır. koltuktaki muşambayı hemen sökmen önerilir :mrgreen: öndeki koruma demiri güzel, bende takacam güya (4 ay oldu alalı, hala takacam:)) 1 ve 2 viteslere dikkat et. geçişte takılıyo bazen, zor durumda bırakmasın.

hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle :cat:
gayet yumuşak bir motordur, çok kolay adapte olucaksındır. koltuktaki muşambayı hemen sökmen önerilir :mrgreen: öndeki koruma demiri güzel, bende takacam güya (4 ay oldu alalı, hala takacam:)) 1 ve 2 viteslere dikkat et. geçişte takılıyo bazen, zor durumda bırakmasın.

koltuk muşambasının ne zararı varki:)

Arkadaşlar 4 ay kadar araştırmanın sonucunda kendime cbf150 yi uygun gördüm..Çok memnunum.İlk defa bir motosikletim oldu ve ilk defa vitesli motosiklet kullanmanın heyecanı içindeyim..Yeni öğrendiğimden dolayı ufak tefek hatalarım oluyor ama 1 hafta içinde tamamen öğreneceğimi düşünüyorum...Aranıza katılmamdan dolayı çok mutluyum

hayırlı olsun dostum :) ben de ilk zamanlar acaip heyecan vardı zamanla alışıyosun ve acaip de pratikleşiyosun :) zaten aksesuarın da bi kısmını hatta 3te birini almışsın desem yeri :mrgreen: motosiklet tamponu, kafa grenaj tamponu ve yan ayaklık önemli aksesuarlardan :) umarım kask da almışsındır :) yavaş yavaş korumalarını tamamla işte:) dizlik eldiven mont gözlük falan filan :)

hayırlı ugurlu olsun cok ıyı tercı yapmışsın hor kullanma yeter
bırde nazarı boncugunu eksık etme :queen:

hayırlı olsun dostum :) ben de ilk zamanlar acaip heyecan vardı zamanla alışıyosun ve acaip de pratikleşiyosun :) zaten aksesuarın da bi kısmını hatta 3te birini almışsın desem yeri :mrgreen: motosiklet tamponu, kafa grenaj tamponu ve yan ayaklık önemli aksesuarlardan :) umarım kask da almışsındır :) yavaş yavaş korumalarını tamamla işte:) dizlik eldiven mont gözlük falan filan :)

mont-kask aldım.ikisinide kullanıyorum

hayırlı olsun motordaş aramıza hosgeldin menlun olcana garanti veririm allah kaza bela vermesın motordaş

hayırlı uğurlu olsun benm de çok beğendiğim model ehliyeti alınca inş bende alacağım

Motosikletin hayirli ugurlu olsun.
Allah kaza belâ yasatmasin. Gule gule kullan :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar