Sonunda bir motosikletim olabildi..

hayırlı uğurlu olsun. tekerine taş değmesin. çok dikkatli olman lazım. makine canavar gibi. tekrar hayırlı olsun. kazasız belasız.

makina süper
ama asLında bunu bir yontem oLArak kuLLandığınızı düşünsenize :)
diyeLim ki senetli yada yazıLı oLmayan söz üzeri bir borcunuz var birine
bi 1000RR hediye ediyosunuz sentede de kücük bi oynama hooop borç gittii :p
hemde piyasada yahu cok severdi en son hediyeLeşmişLerdi diye adınız çıkıyor
( yok ben çok kirLenmişim kesinLikLe çok kirLenmişim )

Abi Hayrılı olsun şahsen İlerde Tecrube Kazandıktan sonra alacagım Tek Model :cat:

Fazer kendini kanıtlamış çok ciddi bir makinadır, eğer eğitiminizi kendi motorunuzla alırsanız ki öyle olacaktır, senden bazı şartları yerine getirmen istenecektir, ehliyet ve daha önce en az 3 bin km tecrübe. Bunlara şimdiden hazır ol.

Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.

hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullan inşallah.
millette ne arkadaşlar var be benimkilerin hepsi kel kel.kendilerine merhemi yok :D:D:D:D

Allah kaza bela vermesin.Hayırlı olsun.Arkadaşına gelince;değer verdiği bir arkadaşa sahip olduğuğu için sana böyle bir hediye verebilmiş.Onun (arkadaşının) değerini bil.Ve sende öyle bir arkadaş ol imkanların dahilinde.

fazermi hediyemiiiiiiii o arkadaşı alalım bu tarafa yawww fazer abi amann dikkat et o makina yüksek devirde şaha kalkıo:)

vaybe ne arkadaşlar varr...:cyclopsanbana kimse firen teli bile hediye etmedi.:salut::queen:...hayırlı olsun:cat:

Evde giyiniyorum gidip motorun yanında resim çektiriyorum sonra gelip çıkarıyorum kıyafetleri.. Yoksa öyle kullanmak gibi bir lüksüm yok yani..

İşte bu kadar.. Hediye Fazer ın resimleri..

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun..Arkadaş bazen kardeşten öte olabiliyor..

Hayırlı olsun..Arkadaş bazen kardeşten öte olabiliyor..

Evet dostum.. Gerçekten kardeşten yakın arkadaşlarım oldu.. Bu büyük kazanç benim için.. Ama inan ne ekersen onu biçersin.. Sevgi saygı dürüstlük bağlılık ektim.. Mahsul çok iyi oldu..

ALLAH kazadan beladan korusun hayırlı olsun. iyi günlerde kullanman dıleklerımle boş arazide kendını geliştirebilirsin bende motoru ilk aldıgımda boş arazi ve boş sokakta kullanabıliryordum daha sonra kendıme guvenım geldi ilk gun trafıkde 10 dakıka turladım 2 nci gün 20 dakıka 3 nci gün 30 dakika bir anda trafige cıkmanı tavsiye etmem...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar