Sonunda bi yerimi kırdım

Alt geçit virajında bariyere geçirmek suretiyle, sol el, yüzük parmak, tarağını kırmış bulunmaktayım.
Kaza geçirmeye alıştım artık, çok normal geliyor.
Allah beterini yaşatmasın, cümlemize.

Antalya, mevlanadan, burhanettin onat tarafına çıkan alt geçitte çok keskin viraj varmış, öğrenmiş oldum.
60-70km hızla, en sağdan girdim alt geçide, viraj başladı da sonunu göremiyorum, devam mı etsem-frenlere mi abansam diye düşünürken, yavaştan frenledim, gözüm bariyere takıldı.
Resmen, bariyer bana gelecen zorlama diyor. Hızımı da baya bi düşürsemde bariyere, temasla birlikte, oldu da bittiye geldi herşey.
Motorla birlikte neredeyse paralel şekilde sürttüm o halatlara, kırık tam nerede oldu bilmiyorum. Parmaklarda sürtünme yaralanması var.

Yine göze geldi aşkımız, bana ss, aman aman dedirtti bu olaydan sonra.
Aslında suç bende, yavaşla güzelce, gideceğin yeri gör bi ama yok daha öncesinden ''CeSeTe'' marka lastikle düz yolda kayıp düşersen veya kayarsan bir çok kere, o frenleme işinin hakkını veremiyorsun.

Uzun oldu fakat, motosikletle, olmuş-olacak tüm arkadaşlar, frenleme yapın, lastikler kötü ise alışmayın-ertelemeyin, değiştirin bir an önce.

Geçmiş olsunlara, şimdiden teşekkürlerimi sunarım.
Kazasız-belasız, nice yollara, nice motosikletlere. :bestmt:

Motosikleti
Henüz yok.
geçmiş olsun, allah daha beterinden korusun.

Motosikleti
Triumph Tiger 800
Geçmiş olsun öncelikle.

Ama kaza geçirmeye alistiysaniz, hatayı motor veya lastikte aramayı birakmalisiniz bence.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun, cbr 125 ınde fabrika lastkleri çok kotu ama ben bikaç kere böyle durumda kombin frenleme yaptım herhangi birşey yaşamadım he doğrumu değil tabi hızı ayarlamalısınız bazende kaza yapıp öğrenıyoruz malesefki

konu başlığı çok ürkütücü acaba ben ne zaman bi yerimi kıracam

geçmiş olsun.
bu meredin üzerindeyken tedbir i elden bırakmayın.bazen gazlanmalar oluyor lakin, sakin olmasını, daha pratik ve öngörülü davranmasını bilmemiz şart :)

büyük geçmiş olsun. sağlık önemli. keşke gözünü bariyere dikmek yerine "sosyete motorcularının dediği gibi" viraj çıkışına dikseydin. bi şekilde alabilirdin belki. yatıramamış olabilirsin motoru. en azından lowside düşüşü ile belki daha az hasar alırdın. aklında olsun virajda ileriyi gör nereye bakarsan oraya gidersin. viraj çıkışına bak paşalar gibi çık virajdan. tekrar geçmiş olsun acil şifalar

Geçmiş olsun fakat bende 2013 yzf var lastiklerden memnunum sorun bende mi :D

Büyük geçmiş olsun kardeşim, Allah beterinden korusun. İşte ben bu yüzden elcik koruma kullanıyorum.

Çok teşekkür ederim iyi dilekler için, gayet anlaşılır yazdığımı umuyordum, mondial driftin stok CST marka lastik ile 6 ay geçirdim, yzf de sıkıntı yok. O kötü lastikler ile o kadar zaman geçirince frenleme yaparken panik oluyorum kayacak diye.

Ne yatırabildim, ne de kontra, ne de fren, bariyeri görünce kaza havasına girdim heralde :mrgreen: aahaaannn carpacam, vuracam buraya, nasıl çarpsam-ne olur, asfaltta sürüklenebilirim vs. 2-3 saniye de akıldan gecenler, sonrasında mutlu son :thumleft:

Çok geçmiş olsun. Tekrarı yaşanmaması dileğiyle.
Bu arada izninizle bir sorum olacak: Kaza anında eldiven kullanıyor muydunuz?

Maalesef kullanmıyordum, elimin üstünde, yarım plastik parcası bile olsa o kırık olmazdı büyük ihtimal.

geçmiş olsun ALLAH şifalar versin amin
kaza yapmak istemiyorum modunda sürmek daha uygun zannediyorum

Motosikleti
BWS 100
gözüm bariyere takıldı.
Resmen, bariyer bana gelecen zorlama diyor.

Unutma motosiklette nereye bakarsan oraya gidersin.
geçmiş olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar