Sonunda benimde motorum oldu

Gözümü karartım bende birtane motor aldım.Fakat 2.gün öküz bir şöförün birden önüme fırlaması yüzünden asfaltla bütünleştim.Beni en çok kızdıran şöförün mazereti neymiş efendim "abisinle kavga etmiş ve debriyajı ayagından kaçırmış"Gerçi fazla bir hasar yok sağ kolumun sinirleri zedelenmiş.

Markası:DAELIM Magma VT 125
Resim internetten orjinel resimleri daha sonra eklerim

hayırlı olsun arkadaşım ve geçmiş olsun ayrıca....
son kazan olur umarım..
iyi sürüşler

Super Moderator
Güle güle kullan, ayrıntılı bilgi ve fotoğraf isteriz.
Mesela motor sıfır mı?

güle güle kullan bu motor çin malı mı?(gerçekten bilmiyorumm sakın kızmayın :) )

bur-k@bilişim' Alıntı:
güle güle kullan bu motor çin malı mı?(gerçekten bilmiyorumm sakın kızmayın :) )

yaa kızacak birşey yok.:rendeer: motor Türkiye'de pek fazla yok.En azından ben öyle biliyorum.Tayvan malı, Kore üretimide var

Çok güzel motor,fiyatı da çok uygun.Çok iyi bir iş yapmışsın.O diil de ne olacak bu Aziz Yıldırım getirebilecekmiyiz geri dersin:pale:

hayırlı olsun... kazasız belasız kullanman dileğiyle.. :rendeer:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hayırlı uğurlu olsun.enbüyük kazan bunla kalsın.keyifli ve güvenli sürüşler:cat:

aziz dönmez abi dönmeezz
1907 umarım ilk ve son kaza olur geçmiş olsun

hayırlı olsun bende daha once daelım vs 125 vardı kalıtelı motordur cekısıde fene degıldır :cat: tekrara hayırlı olsun

:
motocycleboyreigns' Alıntı:
Çok güzel motor,fiyatı da çok uygun.Çok iyi bir iş yapmışsın.O diil de ne olacak bu Aziz Yıldırım getirebilecekmiyiz geri dersin:pale:

Üzüntüm benim kırmızı şimşek garajda yatıyor.Ben evde,daha iyi bir iş yaptığımın tadına varamadım.Bügün bayraklarımızla beraber inşallah geri getiririz.Ama emin ol başkanın ismi farklıda olsa genede başkan Aziz başkan dır.:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun umarım bir daha kazadab beladan uzak olursun güle güle iyi günlerde kullanman dileğiyle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar