Sonunda Bende Motorlandım....

arkadaşlar 4 5 sene önce başlayan motosiklet hastalığıma geçen cuma günü son verdim.Burdaki abileriminde tavsiyesiyle başlangıç için 2007 model 17000'de YBR 125 aldım "Allah herkesin istediğine kavuşmasını nasip etsin"

İşte karakızımın fotoğrafları...

buda ben:p

Mersin İl Temsilcisi
harika fotolar, harika makina... hayırlı uğurlu olsun :)

hayırlı olsun dostum allah kaza bela vermesin

motoruna git başka isim bul kara kız ben koydum:p:p

Hayırlı olsun. Motor seçimin ve hemen alınmış kıyafetlerin ile bilinçli bir başlangıç yapmış görünüyorsun. Tebrikler. İçinde bulunduğumuz mevsim nedeniyle bir pantalon da düşünebilirsin.

hayırlı olsun dostum allah kaza bela vermesin

motoruna git başka isim bul kara kız ben koydum:p:p

ilk sahibide karakız diyomuş bende değiştirmedim almaya gittiğimde karakızıma iyi bak dedi :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:29 ----------

Hayırlı olsun. Motor seçimin ve hemen alınmış kıyafetlerin ile bilinçli bir başlangıç yapmış görünüyorsun. Tebrikler. İçinde bulunduğumuz mevsim nedeniyle bir pantalon da düşünebilirsin.

saol abicim abi o bilinci bu sitede kazandım kıyafetlerde motordan önce alındı kışın pek kullanmayı düşünmediğim için pantolon düşünmüyorum

tam koruma ---- takdir ettim.
güle güle kazasız belasız kullanasın.

saol abicim abi o bilinci bu sitede kazandım kıyafetlerde motordan önce alındı kışın pek kullanmayı düşünmediğim için pantolon düşünmüyorum

Pantolona ileride yapacağın akşam saatlerini de kapsayacak uzun gezilerde ihtiyaç duyabilirsin bu durumda. Onu da o zaman geldiğinde düşünürsün artık :)

tam koruma ---- takdir ettim.
güle güle kazasız belasız kullanasın.

teşekkürler abicim amin..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:37 ----------

Pantolona ileride yapacağın akşam saatlerini de kapsayacak uzun gezilerde ihtiyaç duyabilirsin bu durumda. Onu da o zaman geldiğinde düşünürsün artık bu durumda :)

yaz bi gelsin ben motora iyice bi alışayım ozaman herşey tamamlanır abicim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar