sonunda bende kavuştum kızıma (makınama)

inşallah sizlerinde olur bir gün..makina acayip arkadaşlar.hani bir kızın elini ilk kez tutarsınız ya veya onu ılk kez opersınız ya onun gibi aynı..altımda ceylan gibi valla..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hayırlı olsun güle güle kullan ben de bunun F olanını istiyom :queen:

my.php
bi tane koydum resim bu adreste

bun makınanın rodajını otobanda yapmayı dusunuyorum tabii kurallara uygun olarak acaba 1 veya 2 saat durmadan yol gıtmenın sakıncası olurmu sizce

acaba 600rr kullanıcaları bu motor hakkında bana yardımcı olabilirmisiniz.çünki daha yenı tanıstık bu makınayla

Son düzenleme:
rr kullanmıyorum f var ama şunu söyleyeyim.sen rodaj limitleri içinde ve yorulmadığın sürece istediğin kadar kullanabilirsin.merak etme benzin 2 saatte biter zati :)
hayırlı olsun.Allah kazadan,beladan korusun seni.

allah kazasız belasız kullanmanı nasip etsin kozalak kardeş eedarısı başımıza inşallah emin ol çok sevindim adına çünkü her motorcu gerçek motorcu istediği motora kavuşan motorcu adına sevinebildiği kadar motorcudur diye düşünüyorum biraz karışık oldu galiba :)

biraz mı:queen: :queen: şaka bi yana hayırlı olsun abi tarzım deil beğenmedim :queen: ama yinede beğenmişsin kazasız belasız kullanırsın inş.:)

hocaqm hayırlı olsun nick de kozalakmış sanadabi enduro fln yapsakdık fena olmazmışdı hani:cherry:

kazasız belasız sürüşler:rendeer:

Hayırlı Uğurlu olsun... Allah kazadan beladan korusun...

Çok güzel makina , keyifli sürüşler... :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar